Viikko 12: Pieni opintomatka Taivalvaaraan ja Ranualle

24.3.2011

Lauantaiaamuna meillä oli herätys viideltä ja kuudelta lähdimme kohti Taivalvaaraa. Kaikki saivat tarpeeksi lasketeltua päivän aikana ja Taivalvaaralta lähdimme kohti Ranuaa. Illalla Ranuan opistolla oli nuortenilta, jossa oli alustus ja keskustelu. Ranuan opistolle oli saapunut meidän ja Ranuan opistolaisten lisäksi myös paikallisia nuoria.

Sunnuntaina aamupäivällä oli Ranuan rehtorin pitämä aamuhartaus ja molempien opistojen kuorot esiintyivät opistolaisille. Sen jälkeen oli opistojen väliset ystävyysottelut. Reisjärven opiston poikien ja tyttöjen sählyjoukkueet voittivat omat pelinsä, mutta lentopallon sekajoukkue hävisi erin 2-0 ranualaisille. Iltapäivällä lähdettiin kohti Reisjärveä Kiimingin kautta, jossa pidimme opistoesittelyn. Illalla myöhään oltiin taas omalla rakkaalla opistolla.

 

Keskiviikkoiltana monet opistolaiset lähti kattomaan Haapajärvelle opiston ja Kokkolan välistä jääkiekko-ottelua. Peli hävittiin, mutta se ei meidän tunnelmaa latistanut! Torstaina ei järjestetty perinteistä oppilaskunnan ohjelmailtaa, koska ohjelmassa oli solujen väliset vierailut. Lellit olivat koko illan täydessä työntouhussa. Perjantai aamulla lellit eli luonto-ja erälinja lähtee kohti Lappia hiihtovaellukselle. Rankka vaellus kestää kaksi viikkoa ja hiihtämistä kertyy lellin historian suurin matka: 260km.

Opistoa on jäljellä enää seitsemän viikkoa ja siksi otamme ilon irti joka hetkestä.

Lotta ja Joonas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.