Viikko 12: Pieni opintomatka Taivalvaaraan ja Ranualle

24.3.2011

Lauantaiaamuna meillä oli herätys viideltä ja kuudelta lähdimme kohti Taivalvaaraa. Kaikki saivat tarpeeksi lasketeltua päivän aikana ja Taivalvaaralta lähdimme kohti Ranuaa. Illalla Ranuan opistolla oli nuortenilta, jossa oli alustus ja keskustelu. Ranuan opistolle oli saapunut meidän ja Ranuan opistolaisten lisäksi myös paikallisia nuoria.

Sunnuntaina aamupäivällä oli Ranuan rehtorin pitämä aamuhartaus ja molempien opistojen kuorot esiintyivät opistolaisille. Sen jälkeen oli opistojen väliset ystävyysottelut. Reisjärven opiston poikien ja tyttöjen sählyjoukkueet voittivat omat pelinsä, mutta lentopallon sekajoukkue hävisi erin 2-0 ranualaisille. Iltapäivällä lähdettiin kohti Reisjärveä Kiimingin kautta, jossa pidimme opistoesittelyn. Illalla myöhään oltiin taas omalla rakkaalla opistolla.

 

Keskiviikkoiltana monet opistolaiset lähti kattomaan Haapajärvelle opiston ja Kokkolan välistä jääkiekko-ottelua. Peli hävittiin, mutta se ei meidän tunnelmaa latistanut! Torstaina ei järjestetty perinteistä oppilaskunnan ohjelmailtaa, koska ohjelmassa oli solujen väliset vierailut. Lellit olivat koko illan täydessä työntouhussa. Perjantai aamulla lellit eli luonto-ja erälinja lähtee kohti Lappia hiihtovaellukselle. Rankka vaellus kestää kaksi viikkoa ja hiihtämistä kertyy lellin historian suurin matka: 260km.

Opistoa on jäljellä enää seitsemän viikkoa ja siksi otamme ilon irti joka hetkestä.

Lotta ja Joonas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.