Viikko 12: Laskettelureissu ja opistoesittely Oulussa

23.3.2012

Lauantaina koitti monien odottama laskettelureissu Ukkohallaan. Jouduimme heräämään aamulla poikkeuksellisesti jo viiden maissa. Aamupalan jälkeen lähdimme laskettelemaan Ukkohallaan. Halukkaille oli myös mahdollisuus mennä lumikenkäilemään ja saunomaan. Osa opistolaisista kävi myös hiihtämässä. Mukavan päivän vietettyämme palasimme uupuneina, mutta iloisina takaisin opistolle.

Sunnuntaina Mikko piti alustuksen aiheesta Usko elämäntapana. Päiväkahvin jälkeen Kamarikuoro ja Mieskuoro lähtivät pitämään opistoesittelyä Ouluun. Osa opistolle jääneistä kävivät pitämässä opistoesittelyn myös Reisjärvellä. Illalla opistolla järjestettiin makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa kodalla.

Arkeen palattuamme olemme pitäneet viestinnän puheita ja projektitöiden esitelmiä. Projektiyöt alkavat olla lopultakin loppuun käsiteltyjä! Tiistaina Isonkuoron harjoitukset olivat piristävänä poikkeuksena ulkona ja pääsimme harjoittelemaan tulevaa opistolaulua. Torstai-iltana saimme nauttia opistoneuvoston humoristisesta ja koskettavasta ohjelmaillasta, johon sisältyi hauskoja videopätkiä ja opistoneuvoston kokous.

Ensiviikolla opistolla tulee olemaan normaalia hiljaisempaa, sillä lellit lähtevät viikon mittaiselle Lapin hiihtovaellukselle. Toivotamme heille onnea matkaan!

Pilvi ja Johannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.