Viikko 12: Laskettelureissu ja opistoesittely Oulussa

23.3.2012

Lauantaina koitti monien odottama laskettelureissu Ukkohallaan. Jouduimme heräämään aamulla poikkeuksellisesti jo viiden maissa. Aamupalan jälkeen lähdimme laskettelemaan Ukkohallaan. Halukkaille oli myös mahdollisuus mennä lumikenkäilemään ja saunomaan. Osa opistolaisista kävi myös hiihtämässä. Mukavan päivän vietettyämme palasimme uupuneina, mutta iloisina takaisin opistolle.

Sunnuntaina Mikko piti alustuksen aiheesta Usko elämäntapana. Päiväkahvin jälkeen Kamarikuoro ja Mieskuoro lähtivät pitämään opistoesittelyä Ouluun. Osa opistolle jääneistä kävivät pitämässä opistoesittelyn myös Reisjärvellä. Illalla opistolla järjestettiin makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa kodalla.

Arkeen palattuamme olemme pitäneet viestinnän puheita ja projektitöiden esitelmiä. Projektiyöt alkavat olla lopultakin loppuun käsiteltyjä! Tiistaina Isonkuoron harjoitukset olivat piristävänä poikkeuksena ulkona ja pääsimme harjoittelemaan tulevaa opistolaulua. Torstai-iltana saimme nauttia opistoneuvoston humoristisesta ja koskettavasta ohjelmaillasta, johon sisältyi hauskoja videopätkiä ja opistoneuvoston kokous.

Ensiviikolla opistolla tulee olemaan normaalia hiljaisempaa, sillä lellit lähtevät viikon mittaiselle Lapin hiihtovaellukselle. Toivotamme heille onnea matkaan!

Pilvi ja Johannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.