Viikko 12: Kevätaurinkoa

20.3.2015


vlcsnap-289684

Lauantaina oli opiston pitkään odotettu laskettelureissu Vuokattiin. Niille, jotka eivät lasketelleet oli mahdollista mennä Angry Birds Activity Parkkiin ja Katinkultaan. Muutenkin jo mahtavan päivän kruunasi kirkkaalta taivaalta paistannut kevätaurinko.

Sunnuntaina oli teemapäivän aiheen ”Lapsuus”, jolloin pääsimme verestämään lapsuusmuistoja monin tavoin kuten leikkien ja laulujen muodossa. 

IMG_0416_Martin

 Alkuviikon aikana saivat kaikki nauttia auringon paisteesta. Vaikka lämpötila ei noussutkaan huikeisiin lukemiin, oli hyvä kaivaa aurinkolasit ja shortsit esille.

IMG-20150320-WA0000

Tiistai-iltana opistolla kävivät tutustumassa Reisjärven Lions Ladyt. Samaisena iltana oli musiikki- ja keittiölautakunnan järjästämä oman väen keväinen musiikkikahvila.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä aikuislinjalaiset lähtivät Unkariin opintomatkalle. Tätä Budabestin matkaa varten aikuislinja on ahertanut monet lomat muun muassa opiston keittiöllä ja solujen siivouksen parissa.

Torstaina oppilaskunnan illassa valitsimme opistovuodellemme sekä opisto-  että jäähyväislaulun äänestämällä. Valinnat olivat vaikeita, koska hyviä ehdotuksia oli useita! Opistovuotemme lähenee loppuaan ja lähdemmekin kolmanneksi viimeiselle vapaaviikonlopulle.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua toivottavat

Helinä ja Matti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.