Viikko 12: Kevätaurinkoa

20.3.2015


vlcsnap-289684

Lauantaina oli opiston pitkään odotettu laskettelureissu Vuokattiin. Niille, jotka eivät lasketelleet oli mahdollista mennä Angry Birds Activity Parkkiin ja Katinkultaan. Muutenkin jo mahtavan päivän kruunasi kirkkaalta taivaalta paistannut kevätaurinko.

Sunnuntaina oli teemapäivän aiheen ”Lapsuus”, jolloin pääsimme verestämään lapsuusmuistoja monin tavoin kuten leikkien ja laulujen muodossa. 

IMG_0416_Martin

 Alkuviikon aikana saivat kaikki nauttia auringon paisteesta. Vaikka lämpötila ei noussutkaan huikeisiin lukemiin, oli hyvä kaivaa aurinkolasit ja shortsit esille.

IMG-20150320-WA0000

Tiistai-iltana opistolla kävivät tutustumassa Reisjärven Lions Ladyt. Samaisena iltana oli musiikki- ja keittiölautakunnan järjästämä oman väen keväinen musiikkikahvila.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä aikuislinjalaiset lähtivät Unkariin opintomatkalle. Tätä Budabestin matkaa varten aikuislinja on ahertanut monet lomat muun muassa opiston keittiöllä ja solujen siivouksen parissa.

Torstaina oppilaskunnan illassa valitsimme opistovuodellemme sekä opisto-  että jäähyväislaulun äänestämällä. Valinnat olivat vaikeita, koska hyviä ehdotuksia oli useita! Opistovuotemme lähenee loppuaan ja lähdemmekin kolmanneksi viimeiselle vapaaviikonlopulle.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua toivottavat

Helinä ja Matti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.