Viikko 11: Viimeisen jakson aloitus

17.3.2011

Maanantaina oli tunnelmat katossa, kun pääsimme takaisin rakkaaseen opistokotiin pitkältä hiihtolomalta. Hiihtolomalla kaikki paitsi kasvatusalan linjalaiset olivat tet:ssä 3-5 päivää. Tiistai sujui ahkeran opiskelun parissa. Tiistai-iltana lähes kaikki oppilaat tekivät ratkaisevia päätöksiä tuleivaisuutta varten yhteishaun merkeissä. Illalla lellit lähti pitämään Kokkolaan myyjäisiä, jotta he pääsisivät kauan odotetulle hiihtoreissulle Lappiin.

Keskiviikkona opiston sisällä oli hiljaista, koska ulkona oli ihanan keväinen sää ja oppilaat nauttivat kevätauringosta. Torstaina oli viimeinen mahdollisuus hakea kouluihin ja lukiolaiset täyttivät ainevalintakortteja. Illalla kasvatusalanlinja piti meille jäätävän ohjelmaillan, jossa näimme heidän aikaisemmin viestinnän opinnoissa tehdyt esitykset Tuhkimo ja Kaunotar& Hirviö.

Perjantaina noin kymmenen hengen porukka kävi pitämässä opistoesittelyn Reisjärven rauhanyhdistyksellä. Perjantai-ilta kului siivoillessa ja pakkaillessa pientä opintomatkaa varten, jota odotamme innolla! Lauantai aamuna suuntaamme kohti Taivalvaaraa ja Ranuaa, jossa meneekin koko viikonloppu.

Sini ja Markus

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.