Viikko 11: Viimeisen jakson aloitus

17.3.2011

Maanantaina oli tunnelmat katossa, kun pääsimme takaisin rakkaaseen opistokotiin pitkältä hiihtolomalta. Hiihtolomalla kaikki paitsi kasvatusalan linjalaiset olivat tet:ssä 3-5 päivää. Tiistai sujui ahkeran opiskelun parissa. Tiistai-iltana lähes kaikki oppilaat tekivät ratkaisevia päätöksiä tuleivaisuutta varten yhteishaun merkeissä. Illalla lellit lähti pitämään Kokkolaan myyjäisiä, jotta he pääsisivät kauan odotetulle hiihtoreissulle Lappiin.

Keskiviikkona opiston sisällä oli hiljaista, koska ulkona oli ihanan keväinen sää ja oppilaat nauttivat kevätauringosta. Torstaina oli viimeinen mahdollisuus hakea kouluihin ja lukiolaiset täyttivät ainevalintakortteja. Illalla kasvatusalanlinja piti meille jäätävän ohjelmaillan, jossa näimme heidän aikaisemmin viestinnän opinnoissa tehdyt esitykset Tuhkimo ja Kaunotar& Hirviö.

Perjantaina noin kymmenen hengen porukka kävi pitämässä opistoesittelyn Reisjärven rauhanyhdistyksellä. Perjantai-ilta kului siivoillessa ja pakkaillessa pientä opintomatkaa varten, jota odotamme innolla! Lauantai aamuna suuntaamme kohti Taivalvaaraa ja Ranuaa, jossa meneekin koko viikonloppu.

Sini ja Markus

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.