Viikko 11: Reissuja hyvässä seurassa

27.3.2018

Palasimme maanantaina hiihtolomalta takaisin opistolle. Kaksi kuukautta tätä ihanaa elämää edessä. Auditoriossa oli vaikea keskittyä informaatioon opistolle palaamisen ilon myötä.

Keskiviikkoaamuna herätyskello repi meidät todelliseen maailmaan kello kuuden maissa. Edessä oli reissu Jämsän opistolle, ja samalla ensimmäinen viikon kolmesta reissusta. Jämsässä otettiin meidät lämpimästi vastaan, ja saimmekin nauttia yhteisestä ohjelmasta. Presidentit pitivät alustuksen sisarussuhteista, ja kertoivat opistojen elämästä. Keskustelimme myös aiheesta yhdessä jämsäläisten kanssa.

Henkilökunta- ja opistomme tyttöjen säbäjoukkue taistelivat hienosti peleissä Jämsään vastaan. Saimme myös seurata opistomme ylpeyden, jääkiekkojoukkue Tigersin, hienoa ottelua Jämsän joukkuetta vastaan.

Ennen viikonloppua ehdimme nauttia opistoarjesta. Käytiin ulkojäillä ja kävelyllä. Laulettiin ja naurettiin.

Lauantaina hyppäsimme sängystä täysin epäinhimmilliseen aikaan, viideltä aamusta. Laskettelukamat pakattiin busseihin. Alkoi matka kohti Ukkohallaa. Valtasimme rinteet kiitettävästi, kaikkialla viiletti opistokavereita hyppimässä hyppyreistä, laskemassa mäkiä suoksylaskua alas ja nauttimassa hienosta talvipäivästä. Tarjolla oli myös rentouttava saunamaailma, jossa pääsi useiden saunojen lisäksi avantoon.

Sunnuntaipäivänä lähdimme jälleen reissuun. Ohjelmassa oli opistoesittelyt Oulussa ja Tyrnävällä.

Esittelystä saimme hyvää palautetta, ja suoriuduimme niistä hyvin. Bussimatka takaisin opistokotiin meni uskomattoman nopeasti mahtavassa porukassa. Vaikka viikko vei meiltä opistolaisilta voimat, kävimme sunnuntaina nukkumaan monta ihanaa kokemusta rikkaampana. Kyllähän täällä nauttii elämästä.

Saga ja Leo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.