Viikko 11: Reissuja hyvässä seurassa

27.3.2018

Palasimme maanantaina hiihtolomalta takaisin opistolle. Kaksi kuukautta tätä ihanaa elämää edessä. Auditoriossa oli vaikea keskittyä informaatioon opistolle palaamisen ilon myötä.

Keskiviikkoaamuna herätyskello repi meidät todelliseen maailmaan kello kuuden maissa. Edessä oli reissu Jämsän opistolle, ja samalla ensimmäinen viikon kolmesta reissusta. Jämsässä otettiin meidät lämpimästi vastaan, ja saimmekin nauttia yhteisestä ohjelmasta. Presidentit pitivät alustuksen sisarussuhteista, ja kertoivat opistojen elämästä. Keskustelimme myös aiheesta yhdessä jämsäläisten kanssa.

Henkilökunta- ja opistomme tyttöjen säbäjoukkue taistelivat hienosti peleissä Jämsään vastaan. Saimme myös seurata opistomme ylpeyden, jääkiekkojoukkue Tigersin, hienoa ottelua Jämsän joukkuetta vastaan.

Ennen viikonloppua ehdimme nauttia opistoarjesta. Käytiin ulkojäillä ja kävelyllä. Laulettiin ja naurettiin.

Lauantaina hyppäsimme sängystä täysin epäinhimmilliseen aikaan, viideltä aamusta. Laskettelukamat pakattiin busseihin. Alkoi matka kohti Ukkohallaa. Valtasimme rinteet kiitettävästi, kaikkialla viiletti opistokavereita hyppimässä hyppyreistä, laskemassa mäkiä suoksylaskua alas ja nauttimassa hienosta talvipäivästä. Tarjolla oli myös rentouttava saunamaailma, jossa pääsi useiden saunojen lisäksi avantoon.

Sunnuntaipäivänä lähdimme jälleen reissuun. Ohjelmassa oli opistoesittelyt Oulussa ja Tyrnävällä.

Esittelystä saimme hyvää palautetta, ja suoriuduimme niistä hyvin. Bussimatka takaisin opistokotiin meni uskomattoman nopeasti mahtavassa porukassa. Vaikka viikko vei meiltä opistolaisilta voimat, kävimme sunnuntaina nukkumaan monta ihanaa kokemusta rikkaampana. Kyllähän täällä nauttii elämästä.

Saga ja Leo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.