Viikko 11: Paluu lomilta

1.4.2022
Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Maanantaina opistolaiset palasivat hiihtolomalta ja top-jaksolta. Kaikki olivat iloisia ja onnellisia nähdessään toisensa pitkästä aikaa. Loppuilta sujuikin mukavasti vaihtaessa kuulumisia. 

Tiistaina oli ensimmäinen kunnon kevätkeli Räisälänmäellä. Opistolaiset viihtyivät ulkona ja hyvästä säästä otettiin kaikki ilo irti. Ulkona muun muassa kahviteltiin, pelailtiin pihapelejä porukalla ja nautittiin hyvästä seurasta. Ilta oli tapahtumarikas, sillä esimerkiksi osa opistolaisista sai idean rakentaa patjoista tunnelimajan. Källit viihtyivät majassa erityisen hyvin, ja osalla siellä kuluikin koko loppuilta. Samana iltana osa opistolaisista järjestivät myös tunnelmailtapalan, jossa oli kynttilöitä ja kaunista musiikkia. 

Keskiviikko oli hyvin samanlainen, kuin tiistai. Opistolaiset viettivät paljon aikaa ulkona. Osa muun muassa kävi retkellä ja vietti aikaa riippumatoissa. Illalla pääsimme pitkästä aikaa seuroihin opistolla. Seurojen jälkeen Tätilä B järjesti yhteisiä leikkejä salissa.

Säät suosivat opistolaisia vielä torstainakin. Meininki opistolla oli edelleen hyvä ja energinen, mutta valitettavasti ulkojäillä pelailtiin viimeisiä kertoja tälle talvelle. Keittiölautakunta järjesti ohjelmaillan, jossa vierailtiin päätettyihin kämppiin ja leivottiin yhdessä pannaria. 

Perjantaina luonto- ja erätaitojen linjalaiset alkoivat pakkaamaan maanantaina alkavalle jäätikkövaellukselle. Tunnelma päärakennuksessa oli koko päivän ajan hyvä, jota vielä paransi monimediataitojen linjan ohjelmailta, jossa nähtiin muun muassa Taikuutin Taika-show. Opistolle sai myös tulla ensimmäistä kertaa yövieraita opiston ulkopuolelta. Kaikkien mielestä oli mukavaa, kun täällä kävi vieraita. 

Osalla opistolaisista lauantaiaamu alkoi reippaalla juoksulenkillä. Aamupäivästä opistolle alkoi saapumaan opistolaisten vanhempia ja sisaruksia kotiväen päivään. Kotiväen päivässä oli runsaasti erilaista ohjelmaa lapsille, kuten pomppulinna, talutusratsastusta ja sählypeli opistolaisia vastaan. Saimme kuulla opiston rehtorin pitämän hartauden ja useita kuoroesityksiä. Salissa oli myös kotiväen ja opistolaisten yhteinen alustus aiheesta Ihmissuhteet opistossa ja kotona. Illalla pääsimme nauttimaan opiston jääkiekkojoukkueen turnauksesta Haapajärvellä.

-Alpi ja Emilia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.