Viikko 11: Opistolle paluu

12.3.2015

Maanantaina palasimme opistolle hyvillä mielin  kahden viikon tauon jälkeen.  Jälleennäkemisen riemussa oli mukana myös ripaus haikeutta, koska samalla lähti käyntiin opiston neljäs ja  viimeinen opiskelujakso.

Kevät kuluu nopeasti ystävien ympäröimänä ja aurinkoisten säiden saattamana. Siksi  tällä viikolla onkin suunnattu katseita opiston jälkeiseen elämään yhteishakujen muodossa. Opiston jälkeinen tulevaisuus askarruttaakin tällä hetkellä monia opistolaisia.

c471262388b4eeea6070232bd8b0fd72

Torstaina oli vapaa-ajan lautakunnan järjestämä oppilaskunnan ilta. Ohjelmassa oli erilaisia pelejä ja kilpailuja, muun muassa aasin häntä – peliä erilaisina versiona.

IMG_7061

Lauantaina lähdemme aikaisin aamulla koko opiston voimin Vuokattiin laskettelemaan. Laskettelun lisäksi voi käydä myös Angry Birds – puistossa tai kylpylässä.

IMG_7078

 

Iloista kevättä toivottaen

Kaislakerttu ja Juuso

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.