Viikko 11: Kakuntekoa ja oppilaskonsertti

14.3.2014

Maanantaina oli ilo ylimmillään, kun saavuimme opistolle kahden viikon loman jälkeen. Tiistaina opiston innokkaimmat laskijat kunnostivat rantasaunan takana olevan hyppyrimäen laskukuntoon.

tytöt laskemassa

Viikolla saimme nähdä upeita opistolaisten tekemiä kakkuluomuksia, sillä keittiölautakunta järjesti kakkukilpailun, johon osallistui runsaasti niin poikia kuin tyttöjäkin.

kakkukisa

Torstaina oli ohjelman täyteinen ilta. Päivällä vapaa-ajan lautakunta järjesti kauan odotetun kirpputorin, jossa oli pääosin vaatteita kaupan.

IMG_2480

Ilta huipentui oppilaskonserttiin, jonka musiikkilautakunta organisoi. Konsertissa saimme nähdä laulu ja soitin esiintymistä niin yksin kuin ryhmissäkin.

IMG_2538

Tulevana lauantaina lähdemme koko opiston voimin laskettelemaan Taivalvaaraan ja vierailemaan Ranuan opistolle, jossa saamme viettää yömme. Ohjelmassa on opistojen välisiä ystävyyspelejä ja keskusteluilta. Paluumatkalla pysähdymme Oulun sekä Oulunsalon rauhanyhdistyksillä,  joissa pidämme opistoesittelyt.

Meri-Linda & Topias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.