Viikko 11: Kakuntekoa ja oppilaskonsertti

14.3.2014

Maanantaina oli ilo ylimmillään, kun saavuimme opistolle kahden viikon loman jälkeen. Tiistaina opiston innokkaimmat laskijat kunnostivat rantasaunan takana olevan hyppyrimäen laskukuntoon.

tytöt laskemassa

Viikolla saimme nähdä upeita opistolaisten tekemiä kakkuluomuksia, sillä keittiölautakunta järjesti kakkukilpailun, johon osallistui runsaasti niin poikia kuin tyttöjäkin.

kakkukisa

Torstaina oli ohjelman täyteinen ilta. Päivällä vapaa-ajan lautakunta järjesti kauan odotetun kirpputorin, jossa oli pääosin vaatteita kaupan.

IMG_2480

Ilta huipentui oppilaskonserttiin, jonka musiikkilautakunta organisoi. Konsertissa saimme nähdä laulu ja soitin esiintymistä niin yksin kuin ryhmissäkin.

IMG_2538

Tulevana lauantaina lähdemme koko opiston voimin laskettelemaan Taivalvaaraan ja vierailemaan Ranuan opistolle, jossa saamme viettää yömme. Ohjelmassa on opistojen välisiä ystävyyspelejä ja keskusteluilta. Paluumatkalla pysähdymme Oulun sekä Oulunsalon rauhanyhdistyksillä,  joissa pidämme opistoesittelyt.

Meri-Linda & Topias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.