Viikko 11: Hiihtoloman jälkeinen viikko

18.3.2016

Opisto on jatkunut loman jälkeen keväisissä tunnelmissa. Keli on ollut mahtava ja aurinko on saanut kaikki hyvälle tuulelle. Opistolaiset ovat oleskelleet paljon pihalla ja nauttineet yhdessäolosta ja auringon lämmöstä. Opistolla on ollut oksennustautia, mutta hyvän hygienian ansiosta se ei ole juurikaan levinnyt.

kevätaurinko
Keväisen ilta-auringon valoa..

Olemme myös päässeet kokeilemaan uutena ja kiehtovana lajina lumikenkäilyä. Torstai-iltana keittiölautakunta järjesti pääsiäisaiheisen oppilaskunnan illan, jossa opistolaiset mm. pääsivät etsimään suklaamunia lasten tavoin.

Viikonloppuna lähdemme Ukkohallaan laskettelureissulle ja vierailemaan Ranuan opistolle. Sunnuntaina pidämme opistoesittelyn Oulun rauhanyhdistyksellä.

lumikenkäilyä
Lumikenkäilyä järvellä.

On ollut erittäin mukava toimia emännän ja isännän luottamustehtävässä. Tehtävä vie yllättävästi omaa aikaa, mutta on samalla todella antoisa kokemus.

 
Aila ja Mitja  

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.