Viikko 11: Hiihtoloman jälkeinen viikko

18.3.2016

Opisto on jatkunut loman jälkeen keväisissä tunnelmissa. Keli on ollut mahtava ja aurinko on saanut kaikki hyvälle tuulelle. Opistolaiset ovat oleskelleet paljon pihalla ja nauttineet yhdessäolosta ja auringon lämmöstä. Opistolla on ollut oksennustautia, mutta hyvän hygienian ansiosta se ei ole juurikaan levinnyt.

kevätaurinko
Keväisen ilta-auringon valoa..

Olemme myös päässeet kokeilemaan uutena ja kiehtovana lajina lumikenkäilyä. Torstai-iltana keittiölautakunta järjesti pääsiäisaiheisen oppilaskunnan illan, jossa opistolaiset mm. pääsivät etsimään suklaamunia lasten tavoin.

Viikonloppuna lähdemme Ukkohallaan laskettelureissulle ja vierailemaan Ranuan opistolle. Sunnuntaina pidämme opistoesittelyn Oulun rauhanyhdistyksellä.

lumikenkäilyä
Lumikenkäilyä järvellä.

On ollut erittäin mukava toimia emännän ja isännän luottamustehtävässä. Tehtävä vie yllättävästi omaa aikaa, mutta on samalla todella antoisa kokemus.

 
Aila ja Mitja  

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.