Viikko 11: Hiihtoloman jälkeinen viikko

18.3.2016

Opisto on jatkunut loman jälkeen keväisissä tunnelmissa. Keli on ollut mahtava ja aurinko on saanut kaikki hyvälle tuulelle. Opistolaiset ovat oleskelleet paljon pihalla ja nauttineet yhdessäolosta ja auringon lämmöstä. Opistolla on ollut oksennustautia, mutta hyvän hygienian ansiosta se ei ole juurikaan levinnyt.

kevätaurinko
Keväisen ilta-auringon valoa..

Olemme myös päässeet kokeilemaan uutena ja kiehtovana lajina lumikenkäilyä. Torstai-iltana keittiölautakunta järjesti pääsiäisaiheisen oppilaskunnan illan, jossa opistolaiset mm. pääsivät etsimään suklaamunia lasten tavoin.

Viikonloppuna lähdemme Ukkohallaan laskettelureissulle ja vierailemaan Ranuan opistolle. Sunnuntaina pidämme opistoesittelyn Oulun rauhanyhdistyksellä.

lumikenkäilyä
Lumikenkäilyä järvellä.

On ollut erittäin mukava toimia emännän ja isännän luottamustehtävässä. Tehtävä vie yllättävästi omaa aikaa, mutta on samalla todella antoisa kokemus.

 
Aila ja Mitja  

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.