Viikko 1: Takaisin opistolla!

10.1.2013
Keskiviikkona palasimme opistolle pitkän joululoman jälkeen hyvin levänneinä ja täynnä opiskeluintoa. Oli tosi mukava nähdä taas pitkästä aikaa kaikkia rakkaita opistokavereita.
Viikonloppuna opistolla oli loppiasseurat, jota varten jokainen opiskelija kantoi kortensa kekoon omalla työvuorollaan. Ennen seuroja meille tuli kertomaan Pohjois-Amerikan terveisiä Neil Waaraniemi. Oli mukava kuulla kaukana asuvien uskovaisten kuulumisia. Illalla talo täyttyikin jo seuravieraista. Nuorille suunnatun alustuksen meille piti Markku Huhtala aiheesta Johdatus. Kuulimme myös paljon puhuttelevia puheenvuoroja eri-ikäisiltä ihmisiltä. Lopuksi vietimme vielä lauluiltaa ja sali raikui komeasta yhteislaulusta. Moni vieras jäi opistossa asuville kavereilleen yöksi.
Loppiaispäiville kokoontui paljon nuoria. Alustamassa Erkki Piri. (kuva Jorma Kauppila)
Sunnuntaiaamuna loppiaspäivät jatkuivat messulla kirkossa, jossa saimme myös kuulla mies- ja kamarikuoron hienoa laulua. Ohjelma jatkui opistolla seurojen merkeissä, jonka jälkeen oli alustus elämän koettelemuksista. Keskustelun ja loppurukouksen jälkeen loppiaisseurat olivat päättyneet ja hyvästelimme vieraamme. Loppiaisseurat oli mukava kokemus ja tulemme käymään myös tulevien vuosien loppiaisseuroissa.
Esilaulaja
Lumen lisääntyessä on moni opistolainen alkanut snoukkaamaan järven rantaan tehdyssä mäessä ja siellä onkin nähty upeita temppuja.
SnouG 066
Oli huippua olla isäntänä ja emäntänä. Solukierrokset olivat mukavia ja paranivat loppua kohden.
Paulus ja Vilma

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.