Viikko 1: Takaisin opistolla!

10.1.2013
Keskiviikkona palasimme opistolle pitkän joululoman jälkeen hyvin levänneinä ja täynnä opiskeluintoa. Oli tosi mukava nähdä taas pitkästä aikaa kaikkia rakkaita opistokavereita.
Viikonloppuna opistolla oli loppiasseurat, jota varten jokainen opiskelija kantoi kortensa kekoon omalla työvuorollaan. Ennen seuroja meille tuli kertomaan Pohjois-Amerikan terveisiä Neil Waaraniemi. Oli mukava kuulla kaukana asuvien uskovaisten kuulumisia. Illalla talo täyttyikin jo seuravieraista. Nuorille suunnatun alustuksen meille piti Markku Huhtala aiheesta Johdatus. Kuulimme myös paljon puhuttelevia puheenvuoroja eri-ikäisiltä ihmisiltä. Lopuksi vietimme vielä lauluiltaa ja sali raikui komeasta yhteislaulusta. Moni vieras jäi opistossa asuville kavereilleen yöksi.
Loppiaispäiville kokoontui paljon nuoria. Alustamassa Erkki Piri. (kuva Jorma Kauppila)
Sunnuntaiaamuna loppiaspäivät jatkuivat messulla kirkossa, jossa saimme myös kuulla mies- ja kamarikuoron hienoa laulua. Ohjelma jatkui opistolla seurojen merkeissä, jonka jälkeen oli alustus elämän koettelemuksista. Keskustelun ja loppurukouksen jälkeen loppiaisseurat olivat päättyneet ja hyvästelimme vieraamme. Loppiaisseurat oli mukava kokemus ja tulemme käymään myös tulevien vuosien loppiaisseuroissa.
Esilaulaja
Lumen lisääntyessä on moni opistolainen alkanut snoukkaamaan järven rantaan tehdyssä mäessä ja siellä onkin nähty upeita temppuja.
SnouG 066
Oli huippua olla isäntänä ja emäntänä. Solukierrokset olivat mukavia ja paranivat loppua kohden.
Paulus ja Vilma

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.