Viikko 1: Loppiaisviikko

6.1.2011

Joululoma meni nopeasti ja olemme palanneet rentouttavan loman jälkeen takaisin opistokotiin. Oli ihana nähdä opistolaisia ja kuulla kaikkien kuulumisia pitkästä aikaa! Vuoden ensimmäisellä opistotunnilla kuulimme iloisia uutisia; olemme saaneet opistolle uutuuttaan kiiltelevän pingispöydän, joka on ostettu syksyllä järjestämämme musiikkikahvilan avulla kerätyillä rahoilla. Pidimme pingispöydän julkistamistilaisuuden opiston ala-aulassa ja siellä pöytä saikin loistokkaan vastaanoton Eläköön–huutojen saattelemana. Samassa tilaisuudessa näimme valaisevan demonstraation pöydän kasaamisesta ja kokoamisesta, jotta ehjästä pöydästä on iloa meille ja muille mahdollisimman pitkään.

 

Tiistaina aloimme henkisesti valmistautumaan tuleviin loppiaispäiviin, jotka järjestettiin opistolla keskiviikkona ja torstaina. Varsinaiset oppitunnit näinä päivinä jäivät vähäisiksi, mutta kaikille opistolaisille oli jaettu jo ennen joulua erilaisia vastuutehtäviä loppiaispäivien ajalle ja niitä tehtäviä kukin hoiti innokkaasti omalla vuorollaan. Järjestelyt sujuivatkin hyvin ja työt tulivat tehtyä kiitettävästi.

Loppiaispäivillä vieraili paljon nuoria kuuntelemassa seurapuheita ja alustuksia. Loppiaisseuroihin kuuluva ehtoollisjumalanpalvelus pidettiin torstai-aamuna Reisjärven kirkossa. Saimme vieraaksemme myös lähetyspuhujan Kanadasta. Alustusten jälkeen kävimme molempina päivinä keskustelua. Keskustelut olivat puhuttelevia ja uskoa vahvistavia. Oli mukava huomata, että soluissakin opistolaiset keskustelivat omakohtaisesti uskonasioista niistä aiheista, mitä loppiaisseurat olivat nostaneet pintaan.

Perjantaina on aika siirtyä normaaliin opistoarkeen ja tarttua oppituntien tarjoamiin haasteisiin. Muistetaanhan, että talven pimein aika on tältä opistovuodelta voitettu ja saamme luottavaisin mielin taivaltaa kohti kevättä.

Sirkku ja Johannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.