Viikot 1-2: Loppiaispäivät ja luistelua

9.1.2014

Torstaina tulimme joululomalta takaisin opistokotiimme virkein ja iloisin mielin. Oli mukavaa palata pitkän loman jälkeen takaisin “kotiin” ja nähdä kaikki opistoystävät. Lauantaina meillä oli teemapäivä, jolloin kuulimme Päivi Jokitalon luennon aiheesta ”Itsetunto”. Keskustelimme ryhmissä, mitä on itsetunto, ja kerroimme muille opiskelijoille, mitä ajatuksia ryhmässä heräsi. Keskustelujen välissä pääsimme luistelemaan järven jäälle, ja kaikilla tuntui olevan mukavaa.

1519721_516369095142377_1618629365_o

Heti samalla viikolla aloimme suunnitella opistolla pidettäviä loppiaisseuroja. Jokaisen työpanosta tarvittiin suuressa tapahtumassa, johon tuli paljon vieraita kauempaakin, Amerikastakin asti. Sunnuntaina kuulimme ensin kaksi seurapuhetta, ja sen jälkeen alustuksen aiheesta ”Isä meidän-rukous”. Illalla saimme keskustella ja vaihtaa ajatuksia aiheesta. Illan päätteeksi oli laulutuokio ja iltahartaus. Osalle opistolaisista jäi kavereita yökylään jatkamaan loppiaispäiviä seuraavana päivänä.

DSC_0021 (2)

Maanantaina pääsimme Reisjärven kirkkoon ehtoollisjumalanpalvelukseen, ja kuulimme lauluja opiston mies- ja kamarikuoron laulamana. Seurapäivä jatkui opistolla alustuksella aiheesta ”Autuaita ovat rauhantekijät”, jonka piti Mikko Uljas. Alustus herätti keskustelua, ja kuulimme paljon hyviä puheenvuoroja. Loppiaispäivät päättyivät Mikko-rehtorin pitämään loppuhartauteen.

Viikko on sujunut todella mukavasti, ja olemme saaneet viettää useampia syntymäpäiviä. On ollut mahtava kokemus kiertää soluja iltaisin, nähdä solujen elämää. Oli suuri ilo olla isäntänä ja emäntänä. Vuoden ensimmäiselle viikonloppulomalle lähdemme väsynein, mutta tyytyväisin mielin!

Enni ja Aleksi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.