Vanhemmat vierailulla

26.9.2019

Kulunut viikko opistossa on ollut erittäin tapahtumarikas. Isäntänä meillä tällä viikolla oli Anton Nissilä ja emäntänä Saga Alakärppä. 

Maanantai iltana vietimme juhlallista presidentin vaali-iltaa auditoriossa.Vaikka ilta oli juhlallinen, siihen sisältyi myös huumoria ja mukavaa yhdessäoloa. Ehdokkaiden taso oli kova ja äänet jakautuivat tasaisesti. Äänestysprosentti näissä vaaleissa oli huimat sata prosenttia. Hyvistä ehdokkaista voittajaksi selvisi Otto Hilliaho. Vaalit olivat mukava, yhteishenkeä nostattava aloitus uudelle opistoviikolle. 

Keskiviikkona tytöt saivat nauttia Tellien rakentamasta maailman suurimmasta telttasaunasta ja paljusta. Saunomisen ja paljun jälkeen ohjelmassa oli vielä keittiölautakunnan järjestämää tikkupullien sekä vaahtokarkkien paistoa kodalla. Tunnelma oli huikea ja ilta kokonaisuudessaan mieleenpainuva.

Torstaina oli Anti-Passive lautakunnan järjestämä liikunnallinen ohjelmailta. Ilta sisälsi hauskoja yhteisiä leikkejä ja kilpailuja, muun muassa tuolileikki, pantomiimikilpailu sekä ilmapalloleikki. Kaikki osallistuivat täysillä mukaan yhteiseen tekemiseen.

Viikonloppuna saimme opistolaisten vanhemmat vieraiksi opistolle. Viikonloppu oli tärkeä niin vanhemmille kuin opiskelijoillekin. Yksi ohjelmanumeroista oli lauantaipäivän alustus ja keskustelu aiheesta Uskomisen ilo. Lisäksi vanhemmat saivat tutustua linjatoimintaan ja kämppäelämään. 

 

On ollut mukava päästä isännän ja emännän tehtävissä tutustumaan eri solujen elämään ja hoitamaan erilaisia vastuutehtäviä.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.