Opistovuosi on alkanut!

22.8.2014

On alkanut jälleen uusi unelmien ja mahtavien kokemusten vuosi!

Uudet, jännittyneet oppilaat valloittivat opiston kämpät torstaina. Koska pohjoisamerikkalaiset tulivat päivän myöhemmin kuin muut, päätimme koko opiston voimin ottaa heidät vastaan pihamaalla laulun saattelemana. Muutama poika innostui jopa poimimaan kukkia.

IMG_5190

Opistovuosi on alkanut mahtavalla tavalla! Heti alusta asti tunnelma on ollut mielestämme leppoisaa, ja kaikkien on ollut helppo aloitella omaa vuottaan yhteisessä opistokodissa. Erityisesti lentopallo on toiminut hyvänä yhteishengen kohottajana, sillä sitä on pelattu lähes kaikki vapaa-ajat. Ollaanpa keretty pelaamaan yksi tiukka pelikin henkilökuntaa vastaan. Pelin aikana kannustus oli valtaisa huolimatta siitä, että opistossa oltiin oltu vasta pari päivää.

IMG_5887

Lauantaina meillä oli leikkimieliset olympialaiset Reisjärven urheilukentällä. Päivän aikana kilpailtiin monenlaisissa yleisurheilulajeissa, ja kukin osallistui niihin omien taitojensa mukaan. Olympialaisissa nähtiin loistavia urheilusuorituksia, mutta tärkeintä oli pitää hauskaa yhdessä, kannustaa toisia ja yrittää parhaansa. Kenellekään ei varmasti jäänyt kilpailuista huono maku suuhun, niin mukavaa siellä oli!

IMG_6142

Koska 8 kilometrin juoksumatka urheilukentältä opistolle oli varmasti hikistä puuhaa sen juosseille, saivat he maalissa hieman viilennystä oloonsa.

IMG_6271

Opiston perinteinen alkuvaellus Peuranpolulla alkoi hieman sateisissa merkeissä maanantaina, mutta sehän ei tunnelmaa latistanut. Iloisia ilmeitä näkyi huppujen ja sateenvarjojen alta. Vaelluksella oli tärkeintä pitää hauskaa ja tutustua toisiin olosuhteista riippumatta. Täytyy sanoa, että se onnistui hyvin! Erityiskiitos mukana olleelle henkilökunnalle mahtavan tunnelman luomisesta ja hienosti toimineista järjestelyistä. Kaikkien mielestä oli varmasti mieleenpainuva kokemus nukkua hevostallin lattialla, saunarakennuksessa, pressukatoksen alla tai missä itse kukin sattui yöpymään.

IMG_6448

Varsinainen opiskelu alkoi vasta keskiviikkona rennoissa merkeissä. Ulkomaalaiset ovat tarjonneet muille mahtavan tilaisuuden harjoitella vieraiden kielien käyttöä, ja ovat tuoneet opistoon oman lisänsä.

Meillä on siis opistossa aivan mahtava porukka. Jokainen meistä vaikuttaa omalta osaltaan opistokodin henkeen, ja ihan varmasti me tulemme tekemään tästä vuodesta yhden mieleenpainuvimmista vuosista elämässämme!

Maija ja Johan

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.