Ihanaa opistoarkea: viikko 44

7.11.2019

 

Saavuimme maanantai-iltana syyslomalta opistolle odottavaisin ja iloisin mielin. 

Torstaina oli musiikkilautakunnan oppilaskunnanilta. Lauloimme lauluja eri tvisteillä ja esitimme pantomiimina lauluja, joita muut arvasivat. Ilta päättyi hienoon ja soinnukkaaseen yhteislauluun. Erityislinja perusti kärrykahvilan, Special Cafen, joka palvelee asiakkaita iltaisin valmistamalla mm. erikoiskahveja ja kaakaota sekä myymällä keksejä ja karkkeja.

Perjantaina taidekurssilaiset olivat hoitokoti Rantaniemiessä maalaamassa talon asukkaiden kanssa. Lellien (Luonto-ja erälinjalaisten) ohjelmailta oli myös perjantaina. Lellit lauloivat mahtavan laulun ja näyttivät samalla kuvia heidän reissuiltaan. Myös hauskoja sketsejä nähtiin, ja lopuksi saimme hiljentyä kertomuksen ääreen. 

Lauantaina vietimme täällä opistolla pyhäinpäivää. Somelautakunta järjesti auditoriossa ohjelmaa, jonka siivessä muistelimme poisnukkuneita läheisiämme. Saimme kuulla opistolaisten omia kokemuksia läheisten menettämisestä sekä aiheeseen sopivaa musiikkia. Illalla kokoonnuimme vielä kynttilärinkiin opiston puistoon. Sytytimme siellä kynttilät ja lauloimme. Meillä kaikilla opistolaisilla oli myös päivän teemaan sopivat mustat vaatteet. Päivä oli ihana ja muistorikas.

 

Viikkomme emäntänä ja isäntänä oli todella antoisa ja opettavainen. On ollut kiva ottaa enemmän vastuuta ja kierrellä illalla kämppiä. Oli silti kiva luovuttaa tehtävä Loviisalle ja Tommille, jotka ottivat paikkansa hyvin vastaan. 

 

Terveisin Jasmin ja Oskari

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.