Ensimmäinen opiskeluviikko

11.9.2020

Ensimmäinen oikea viikko on nyt takana ja hyvin on mennyt. Tekemistä on riittänyt ja opiston väki on alkanut muuttumaan rennommaksi kun “alkuhuuma” on pikkuhiljaa karkoittunut keskuudestamme. 

Maanantaina kello 19 viikko alkoi opistotunnilla ja iltapalalla. Tiistaina oli opistovuoden ensimmäinen normaali koulupäivä. Valinnaiset lähtivät käyntiin, vaikka muutamia muutoksia vielä tehtiinkin. Myös ensimmäinen jääkiekkovuoro käytiin pelaamassa Haapajärven jäähallilla.

Keskiviikko ja torstai meni opiskellessa ja yhdessä laulaessa. Lentopallo -ja sählyvuorojakin pidettiin liikuntasalissa, ja hauskaa oli.

Perjantaina oli urheilun suuri juhlapäivä. Kävelimme kahdeksan kilometrin matkan Reisjärven urheilukentälle, jossa pidettiin Reisjärven opiston Olympialaiset 2020-2021. Kahdeksan tonnin juoksijat pääsivät kentälle autokyydillä. Opiston Olympialaisissa kilpailtiin keihäänheitossa, korkeushypyssä, pituushypyssä, kuulantyönnössä, tulitikunheitosssa, 100m juoksussa, sekä 8000m juoksussa. 800m juoksu valitettavasti peruttiin tiukan aikataulun vuoksi. Tänä vuonna opistoennätyksiä rikottiin useammassa lajissa. 

Amerikkalaiset sekä Kanadalaiset saapuivat opistolle opistolaisten tekemän kunniakujan kautta. Olympialaisten ja Pohjois-Amerikkalaisten saapumisen lisäksi perjantaina oli Lollien, eli lukio- opintojen linjalaisten järjestämä ohjelmailta. Ohjelmassa oli hauskoja leikkejä ja kilpailuja, mutta iltaa kohti meno rauhottui ja muuttui hartaammaksi. Perjantai oli tapahtumarikas päivä, joten illalla väsymystä oli ilmassa.

Lauantaina oli ensimmäinen teemapäivä, jonka aiheena oli oma kotiseutu. Opistolaiset kerääntyivät alueittain ryhmiin ja pitivät esitelmän omasta kotiseudustaan. Lauantaina uusi isäntä ja emäntä astuivat mukaan kehiin. Jeremia ja Kristiina kiersivät kanssamme illalla solut ja päärakennuksen läpi. 

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen viikko oli onnistunut ja tapahtumia täynnä.

-Niko ja Eerika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.