Viikko 45: Pyhäinpäivä opistolla

11.11.2016

Lauantaina vietimme opistolla pyhäinpäivää. Keskusteluilta päättyi kynttilärinkiin puistossa, jossa oli mukana viimevuotiset kamarikuorolaiset.

_mg_7043

Sunnuntaina opistolaisilla oli ensimmäinen opistoesittely Kuopiossa. Menimme Kuopioon kolmella bussilla. Busseihin kukin lautakunta oli suunnitellut jotain ohjelmaa. Ohjelmassa oli muun muassa tietokilpailuja, viestejä, yhteislauluja ja haastatteluja.

Sunnuntai-iltakierroksella meillä oli mukanamme peili, josta opistolaiset katsoivat peilikuvaansa, ja sanoivat kolme positiivista asiaa näkemästään. Maanantaina illalla jaoimme jokaiseen soluun paperin, johon solulaiset kirjoittivat ajatuksiaan opistoon liittyen.

Tässä katkelmia opistolaisten kirjoittamista mietteistä, runoista ja ”insideläpistä”.

“Meijän mielestä opistossa on ihania poikia!”

“Saa joka päivä olla iloinen.”

“Porukka on kyllästyny nuudeleihin.”

“Täällä myös tunteet menevät laidasta laitaan. On paljon hyviä päiviä, mutta mukaan mahtuu muutama huonokin.”

“Opistossa on kokoajan vaan mukavampaa.”

“Ei voi tietää millaista opistoelämä on, ennen kuin sen itse kokee.”

Kysyimme soluilta heidän ihastumisprosenttiaan. Prosenttimäärät vaihtelivat 36% – 100% välillä. Keskiarvoksi saimme 68.6875%. Tämä pyöristetään 69 prosenttiin. Tämä tarkoittaa, että yli sata opistolaista on ihastunut.

Oppilaita on näkynyt paljon opiston takapihalle aukeavalla järvellä luistelemassa.

Meidän mielestä on ollut huippua ja antoisaa olla emäntänä ja isäntänä. On ollu tosi mukava keksiä teille illoiksi tekemistä, ja on ollut ihana huomata, että ootte tykänny meistä ja meijän tehtävistä. Ollaan saatu paljon kivoja kokemuksia tällä viikolla.

Ihanaa talven jatkoa kaikille!

Jonna ja Paavo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.