Viikko 45: Pyhäinpäivä opistolla

11.11.2016

Lauantaina vietimme opistolla pyhäinpäivää. Keskusteluilta päättyi kynttilärinkiin puistossa, jossa oli mukana viimevuotiset kamarikuorolaiset.

_mg_7043

Sunnuntaina opistolaisilla oli ensimmäinen opistoesittely Kuopiossa. Menimme Kuopioon kolmella bussilla. Busseihin kukin lautakunta oli suunnitellut jotain ohjelmaa. Ohjelmassa oli muun muassa tietokilpailuja, viestejä, yhteislauluja ja haastatteluja.

Sunnuntai-iltakierroksella meillä oli mukanamme peili, josta opistolaiset katsoivat peilikuvaansa, ja sanoivat kolme positiivista asiaa näkemästään. Maanantaina illalla jaoimme jokaiseen soluun paperin, johon solulaiset kirjoittivat ajatuksiaan opistoon liittyen.

Tässä katkelmia opistolaisten kirjoittamista mietteistä, runoista ja ”insideläpistä”.

“Meijän mielestä opistossa on ihania poikia!”

“Saa joka päivä olla iloinen.”

“Porukka on kyllästyny nuudeleihin.”

“Täällä myös tunteet menevät laidasta laitaan. On paljon hyviä päiviä, mutta mukaan mahtuu muutama huonokin.”

“Opistossa on kokoajan vaan mukavampaa.”

“Ei voi tietää millaista opistoelämä on, ennen kuin sen itse kokee.”

Kysyimme soluilta heidän ihastumisprosenttiaan. Prosenttimäärät vaihtelivat 36% – 100% välillä. Keskiarvoksi saimme 68.6875%. Tämä pyöristetään 69 prosenttiin. Tämä tarkoittaa, että yli sata opistolaista on ihastunut.

Oppilaita on näkynyt paljon opiston takapihalle aukeavalla järvellä luistelemassa.

Meidän mielestä on ollut huippua ja antoisaa olla emäntänä ja isäntänä. On ollu tosi mukava keksiä teille illoiksi tekemistä, ja on ollut ihana huomata, että ootte tykänny meistä ja meijän tehtävistä. Ollaan saatu paljon kivoja kokemuksia tällä viikolla.

Ihanaa talven jatkoa kaikille!

Jonna ja Paavo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.