Viikko 15: Opisto-CD äänityksiä ja vuosikirjan tekoa

14.4.2011

Opistovuosi on jo kovasti loppuneljänneksellä, mutta fiilis sen kuin  kasvaa vain. Aurinko on lämmittänyt ja opistolaiset ovat viihtyneet yllättävän hyvin ulkoilmassa. Footbag on ollut ahkerassa käytössä opistolaisilla. Osa toimittajakurssin opiskelijoista on puoleestaan värkännyt tietokoneella vuosikirjaa, joka on käytännössä myös valmis.

Tiistaina kävimme äänittämässä muistolevyn Reisjärven kirkossa. Äänitys meni erittäin  hyvin ja levylle saatiin huimat 31 kappaletta, joka on ennätys opiston historiassa. Olimme niin ahkeria, että päästään vielä perjantainakin äänittämään uusia Siionin lauluja Haapajärven kirkkoon. Perjantai-illan päätteeksi on vielä opistoneuvoston järjestämä ohjelmailta.

STL on näyttänyt kaikille, että heistä on johonkin ja ovat järjestäneet tulevalle lauantaille Reisjärven ja Haapajärven päiväkerholaisille toimintapäivän, jossa nähdään mm. Vaahteramäen Eemeli ja Lumikki kääpiöineen. Myös muutama muu ahkera opistolainen osallistuu lauantain  järjestelyihin.

Lotta ja Topi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.