Viikko 15: Opisto-CD äänityksiä ja vuosikirjan tekoa

14.4.2011

Opistovuosi on jo kovasti loppuneljänneksellä, mutta fiilis sen kuin  kasvaa vain. Aurinko on lämmittänyt ja opistolaiset ovat viihtyneet yllättävän hyvin ulkoilmassa. Footbag on ollut ahkerassa käytössä opistolaisilla. Osa toimittajakurssin opiskelijoista on puoleestaan värkännyt tietokoneella vuosikirjaa, joka on käytännössä myös valmis.

Tiistaina kävimme äänittämässä muistolevyn Reisjärven kirkossa. Äänitys meni erittäin  hyvin ja levylle saatiin huimat 31 kappaletta, joka on ennätys opiston historiassa. Olimme niin ahkeria, että päästään vielä perjantainakin äänittämään uusia Siionin lauluja Haapajärven kirkkoon. Perjantai-illan päätteeksi on vielä opistoneuvoston järjestämä ohjelmailta.

STL on näyttänyt kaikille, että heistä on johonkin ja ovat järjestäneet tulevalle lauantaille Reisjärven ja Haapajärven päiväkerholaisille toimintapäivän, jossa nähdään mm. Vaahteramäen Eemeli ja Lumikki kääpiöineen. Myös muutama muu ahkera opistolainen osallistuu lauantain  järjestelyihin.

Lotta ja Topi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.