Uusi Pääsiäissana on ilmestynyt!

12.2.2013

Pääsiäissana on Reisjärven, Jämsän ja Ranuan opistojen yhteinen lehti. Opistot toimittavat lehden vuorovuosin. Tämän vuoden lehden julkaisi Reisjärven kristillinen opisto. Tilaukset opiston Nettiputiikista, sähköpostitse toimisto@rkropisto.fi tai puhelimitse 040 7149 120. Olemme julkaisseet tänä vuonna myös äänilehden, jonka voi tilata cd-levynä tai ladata opiston nettiputiikista mp3-tiedostona.

Tämän vuoden teema on Älkää pelätkö! Lehdessä on runoja, haastatteluja, opistolaisten kirjoituksia ja uskoon liittyviä raamatullisia kirjoituksia. Lehden on kuvittanut Liisa Seppänen. Lehti ja äänilehti maksavat molemmat 7 euroa. Lehden tuotto tulee tänä vuonna Reisjärven kristilliselle opistolle. Ostamalla lehden tuet toimintaamme – kiitos siitä!

Toivomme Pääsiäissanan löytävän tiensä myös sinun kotiisi.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.