Uusi Pääsiäissana on ilmestynyt!

12.2.2013

Pääsiäissana on Reisjärven, Jämsän ja Ranuan opistojen yhteinen lehti. Opistot toimittavat lehden vuorovuosin. Tämän vuoden lehden julkaisi Reisjärven kristillinen opisto. Tilaukset opiston Nettiputiikista, sähköpostitse toimisto@rkropisto.fi tai puhelimitse 040 7149 120. Olemme julkaisseet tänä vuonna myös äänilehden, jonka voi tilata cd-levynä tai ladata opiston nettiputiikista mp3-tiedostona.

Tämän vuoden teema on Älkää pelätkö! Lehdessä on runoja, haastatteluja, opistolaisten kirjoituksia ja uskoon liittyviä raamatullisia kirjoituksia. Lehden on kuvittanut Liisa Seppänen. Lehti ja äänilehti maksavat molemmat 7 euroa. Lehden tuotto tulee tänä vuonna Reisjärven kristilliselle opistolle. Ostamalla lehden tuet toimintaamme – kiitos siitä!

Toivomme Pääsiäissanan löytävän tiensä myös sinun kotiisi.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.