Uudet asuntolat harjakorkeudessa

13.10.2022
Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.
Vaaleansävyinen, rakenteilla oleva rivitaloasuntola syksyisen pihamaan kehystämänä.

Uusien asuntoloiden harjannostajaisia vietettiin keskiviikkona 5.10. Opistolaiset ja henkilökunta pääsivät tutustumaan harjakorkeuteensa kohonneisiin rivitaloihin talonrakentajien opastuksella.

Rakennuskatselmuksen jälkeen herkuteltiin täytekakkukahveilla, ja rehtori Valtteri Laitila kiitti rakentajia ja rakennustyön tukijoita erinomaisen hyvin aikataulussa ja kustannusraamien puitteissa sujuneesta, laadukkaasti toteutetusta työstä. Väinö Saaren testamentin mahdollistama rakennushanke on määrä saada valmiiksi kesällä 2023, mikä tarkoittaisi upouusia asuintiloja noin 70:lle lukuvuoden 2023–2024 opistolaiselle.

Vastaava rakennusmestari Matti Jokitalo totesi, että nyt rakentumassa olevien Väinölän ja Jussilan myötä opiston kiinteistöprojektit eivät tule päätökseen, vaan lähivuosina on yhä kuluvien rakenteiden peruskorjausta tehtävänä. Päätöshartaudessa opiston johtokunnan puheenjohtaja Sakari Typpö iloitsi siitä, että Jumalan varjelus on ollut läsnä rakennustyössäkin. Kantaessamme huolta ja vastuuta ajallisista asioista saamme muistaa, että Jumala pitää meistä huolen.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.

Uutisia – 13.10.2022

Sujuva opistoarki tuottaa iloa

Korona-ajan rajoitteista ja muista arjen haasteista selviäminen ilahduttaa opistoarjessa.

Uutisia – 13.10.2022

Opistokalenteri on jälleen myynnissä. Sitä voi ostaa opistolaisilta, opiston kioskista tai verkosta osoitteesta opistokauppa.fi.

Uutisia – 13.10.2022

Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.