Uudet asuntolat harjakorkeudessa

13.10.2022
Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.
Vaaleansävyinen, rakenteilla oleva rivitaloasuntola syksyisen pihamaan kehystämänä.

Uusien asuntoloiden harjannostajaisia vietettiin keskiviikkona 5.10. Opistolaiset ja henkilökunta pääsivät tutustumaan harjakorkeuteensa kohonneisiin rivitaloihin talonrakentajien opastuksella.

Rakennuskatselmuksen jälkeen herkuteltiin täytekakkukahveilla, ja rehtori Valtteri Laitila kiitti rakentajia ja rakennustyön tukijoita erinomaisen hyvin aikataulussa ja kustannusraamien puitteissa sujuneesta, laadukkaasti toteutetusta työstä. Väinö Saaren testamentin mahdollistama rakennushanke on määrä saada valmiiksi kesällä 2023, mikä tarkoittaisi upouusia asuintiloja noin 70:lle lukuvuoden 2023–2024 opistolaiselle.

Vastaava rakennusmestari Matti Jokitalo totesi, että nyt rakentumassa olevien Väinölän ja Jussilan myötä opiston kiinteistöprojektit eivät tule päätökseen, vaan lähivuosina on yhä kuluvien rakenteiden peruskorjausta tehtävänä. Päätöshartaudessa opiston johtokunnan puheenjohtaja Sakari Typpö iloitsi siitä, että Jumalan varjelus on ollut läsnä rakennustyössäkin. Kantaessamme huolta ja vastuuta ajallisista asioista saamme muistaa, että Jumala pitää meistä huolen.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.