Uudet asuntolat harjakorkeudessa

13.10.2022
Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.
Vaaleansävyinen, rakenteilla oleva rivitaloasuntola syksyisen pihamaan kehystämänä.

Uusien asuntoloiden harjannostajaisia vietettiin keskiviikkona 5.10. Opistolaiset ja henkilökunta pääsivät tutustumaan harjakorkeuteensa kohonneisiin rivitaloihin talonrakentajien opastuksella.

Rakennuskatselmuksen jälkeen herkuteltiin täytekakkukahveilla, ja rehtori Valtteri Laitila kiitti rakentajia ja rakennustyön tukijoita erinomaisen hyvin aikataulussa ja kustannusraamien puitteissa sujuneesta, laadukkaasti toteutetusta työstä. Väinö Saaren testamentin mahdollistama rakennushanke on määrä saada valmiiksi kesällä 2023, mikä tarkoittaisi upouusia asuintiloja noin 70:lle lukuvuoden 2023–2024 opistolaiselle.

Vastaava rakennusmestari Matti Jokitalo totesi, että nyt rakentumassa olevien Väinölän ja Jussilan myötä opiston kiinteistöprojektit eivät tule päätökseen, vaan lähivuosina on yhä kuluvien rakenteiden peruskorjausta tehtävänä. Päätöshartaudessa opiston johtokunnan puheenjohtaja Sakari Typpö iloitsi siitä, että Jumalan varjelus on ollut läsnä rakennustyössäkin. Kantaessamme huolta ja vastuuta ajallisista asioista saamme muistaa, että Jumala pitää meistä huolen.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.