Tervetuloa opistoseuroihin!

9.7.2012

Reisjärven maakunnalliset opistoseurat järjestetään 13.-15.7.2012.

Seurojen tunnuslause on ”Jumalan sana antaa turvan” (Psalmi 18:30). Tunnus kertoo siitä, että kaiken häilyvän ja turvattoman keskellä on Jumalan sana, joka antaa ihmisen elämään pysyvän ja kestävän turvan. Haluamme kutsua ihmisiä Jumalan sanan kuuloon ja turvaan. Toivomme, että Jumalan sanan opetukset voivat ohjata ihmisten elämää oikeaan suuntaan.

Järjestelyvastuussa ovat tänä vuonna Halsuan, Kannuksen, Kinnulan, Kivijärven, Raution, Kokkolan, Perhon, Sievin Asemanseudun ja Kiiskilän sekä Ullava-Kälviän rauhanyhdistykset.

Seuroihin odotetaan noin 17 000 seuravierasta, joka on normaalimäärä. Väkimäärään vaikuttaa Lopen suviseurojen kaukaisuus. Päiväkävijöiden määrään vaikuttaa jonkin verran myös sää.

Opistoseuroissa on nyt käytössä ensimmäisen kerran suviseurojen 70 peseytymispaikan suihkujärjestelmä ja kauneussalonki, jossa voi kuivata ja laittaa hiukset.

Kenttämaksun voit maksaa suviseurojen tapaan etukäteen nettipankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet opiston nettiputiikissa.

Tutustu opistoseurojen nettisivuihin osoitteessa: www.opistoseurat.net. Sivustolta löytyvät mm. opistoseurojen ohjelma, linkki nettiradion kuunteluun ja valokuvia opistoseuroista.

Pyydämme Taivaan Isältä, että hän siunaisi seuramme. Olkaa sydämellisesti tervetulleita!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.