Tervetuloa opistoseuroihin!

9.7.2012

Reisjärven maakunnalliset opistoseurat järjestetään 13.-15.7.2012.

Seurojen tunnuslause on ”Jumalan sana antaa turvan” (Psalmi 18:30). Tunnus kertoo siitä, että kaiken häilyvän ja turvattoman keskellä on Jumalan sana, joka antaa ihmisen elämään pysyvän ja kestävän turvan. Haluamme kutsua ihmisiä Jumalan sanan kuuloon ja turvaan. Toivomme, että Jumalan sanan opetukset voivat ohjata ihmisten elämää oikeaan suuntaan.

Järjestelyvastuussa ovat tänä vuonna Halsuan, Kannuksen, Kinnulan, Kivijärven, Raution, Kokkolan, Perhon, Sievin Asemanseudun ja Kiiskilän sekä Ullava-Kälviän rauhanyhdistykset.

Seuroihin odotetaan noin 17 000 seuravierasta, joka on normaalimäärä. Väkimäärään vaikuttaa Lopen suviseurojen kaukaisuus. Päiväkävijöiden määrään vaikuttaa jonkin verran myös sää.

Opistoseuroissa on nyt käytössä ensimmäisen kerran suviseurojen 70 peseytymispaikan suihkujärjestelmä ja kauneussalonki, jossa voi kuivata ja laittaa hiukset.

Kenttämaksun voit maksaa suviseurojen tapaan etukäteen nettipankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet opiston nettiputiikissa.

Tutustu opistoseurojen nettisivuihin osoitteessa: www.opistoseurat.net. Sivustolta löytyvät mm. opistoseurojen ohjelma, linkki nettiradion kuunteluun ja valokuvia opistoseuroista.

Pyydämme Taivaan Isältä, että hän siunaisi seuramme. Olkaa sydämellisesti tervetulleita!

Viimeisimmät

Uutisia – 22.9.2022

LLC:n ja SRK:n edustajat tapasivat opistolaisia ja kokoustivat opistojen väen kanssa.

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.