Tervetuloa opistoseuroihin!

9.7.2012

Reisjärven maakunnalliset opistoseurat järjestetään 13.-15.7.2012.

Seurojen tunnuslause on ”Jumalan sana antaa turvan” (Psalmi 18:30). Tunnus kertoo siitä, että kaiken häilyvän ja turvattoman keskellä on Jumalan sana, joka antaa ihmisen elämään pysyvän ja kestävän turvan. Haluamme kutsua ihmisiä Jumalan sanan kuuloon ja turvaan. Toivomme, että Jumalan sanan opetukset voivat ohjata ihmisten elämää oikeaan suuntaan.

Järjestelyvastuussa ovat tänä vuonna Halsuan, Kannuksen, Kinnulan, Kivijärven, Raution, Kokkolan, Perhon, Sievin Asemanseudun ja Kiiskilän sekä Ullava-Kälviän rauhanyhdistykset.

Seuroihin odotetaan noin 17 000 seuravierasta, joka on normaalimäärä. Väkimäärään vaikuttaa Lopen suviseurojen kaukaisuus. Päiväkävijöiden määrään vaikuttaa jonkin verran myös sää.

Opistoseuroissa on nyt käytössä ensimmäisen kerran suviseurojen 70 peseytymispaikan suihkujärjestelmä ja kauneussalonki, jossa voi kuivata ja laittaa hiukset.

Kenttämaksun voit maksaa suviseurojen tapaan etukäteen nettipankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet opiston nettiputiikissa.

Tutustu opistoseurojen nettisivuihin osoitteessa: www.opistoseurat.net. Sivustolta löytyvät mm. opistoseurojen ohjelma, linkki nettiradion kuunteluun ja valokuvia opistoseuroista.

Pyydämme Taivaan Isältä, että hän siunaisi seuramme. Olkaa sydämellisesti tervetulleita!

Viimeisimmät

Uutisia – 24.5.2022

Opiskelijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6. Opintopolun kautta sähköpostiin.

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.