Tervetuloa opistoseuroihin!

9.7.2012

Reisjärven maakunnalliset opistoseurat järjestetään 13.-15.7.2012.

Seurojen tunnuslause on ”Jumalan sana antaa turvan” (Psalmi 18:30). Tunnus kertoo siitä, että kaiken häilyvän ja turvattoman keskellä on Jumalan sana, joka antaa ihmisen elämään pysyvän ja kestävän turvan. Haluamme kutsua ihmisiä Jumalan sanan kuuloon ja turvaan. Toivomme, että Jumalan sanan opetukset voivat ohjata ihmisten elämää oikeaan suuntaan.

Järjestelyvastuussa ovat tänä vuonna Halsuan, Kannuksen, Kinnulan, Kivijärven, Raution, Kokkolan, Perhon, Sievin Asemanseudun ja Kiiskilän sekä Ullava-Kälviän rauhanyhdistykset.

Seuroihin odotetaan noin 17 000 seuravierasta, joka on normaalimäärä. Väkimäärään vaikuttaa Lopen suviseurojen kaukaisuus. Päiväkävijöiden määrään vaikuttaa jonkin verran myös sää.

Opistoseuroissa on nyt käytössä ensimmäisen kerran suviseurojen 70 peseytymispaikan suihkujärjestelmä ja kauneussalonki, jossa voi kuivata ja laittaa hiukset.

Kenttämaksun voit maksaa suviseurojen tapaan etukäteen nettipankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet opiston nettiputiikissa.

Tutustu opistoseurojen nettisivuihin osoitteessa: www.opistoseurat.net. Sivustolta löytyvät mm. opistoseurojen ohjelma, linkki nettiradion kuunteluun ja valokuvia opistoseuroista.

Pyydämme Taivaan Isältä, että hän siunaisi seuramme. Olkaa sydämellisesti tervetulleita!

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.