Perusoppijakson aloitus

24.8.2021

Lukuvuoden 2021–2022 perusoppijakson opetus käynnistyy ensi sunnuntaina 29.8.2021. Tartuntatautivarotoimien vuoksi aloituspäivä poikkeaa opiston perinteistä.

Uusien opistolaisten majoittaminen alkaa kello 15. Vanhemmille ja muille tuojille on tarjolla ruokaa ja kahvia opiston pihakatoksessa klo 16 alkaen. Ruoan ja kahvin jälkeen toivotamme kotijoukoille turvallista kotimatkaa.

Opistovuosi alkaa jumalanpalveluksella klo 18. Vanhemmat ja muut läheiset voivat osallistua siihen ainoastaan etäyhteydellä. Jumalanpalvelus suoratoistetaan opiston YouTube-kanavalla.  Opistolaisille on lähetetty sähköpostilla tarkat ohjeet opiston aloituksesta.

 

Lämpimästi tervetuloa opistoon!

Valtteri Laitila
Rehtori
Reisjärven kristillinen opisto

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.