Perusoppijakson aloitus

24.8.2021

Lukuvuoden 2021–2022 perusoppijakson opetus käynnistyy ensi sunnuntaina 29.8.2021. Tartuntatautivarotoimien vuoksi aloituspäivä poikkeaa opiston perinteistä.

Uusien opistolaisten majoittaminen alkaa kello 15. Vanhemmille ja muille tuojille on tarjolla ruokaa ja kahvia opiston pihakatoksessa klo 16 alkaen. Ruoan ja kahvin jälkeen toivotamme kotijoukoille turvallista kotimatkaa.

Opistovuosi alkaa jumalanpalveluksella klo 18. Vanhemmat ja muut läheiset voivat osallistua siihen ainoastaan etäyhteydellä. Jumalanpalvelus suoratoistetaan opiston YouTube-kanavalla.  Opistolaisille on lähetetty sähköpostilla tarkat ohjeet opiston aloituksesta.

 

Lämpimästi tervetuloa opistoon!

Valtteri Laitila
Rehtori
Reisjärven kristillinen opisto

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.