Opistovuosi alkoi

30.8.2017

Reisjärven opistossa aloitti 149 opiskelijaa, 100 tyttöä ja 49 poikaa. Opistovuosi alkoi jumalanpalveluksella ja tutustumisillalla. Rehtori Mikko Kinnunen puhui avajaispuheessaan erilaisuuden rikkaudesta.

”Tähän joukkoomme mahtuu monenlaisia ihmisiä ja persoonia. Saamme kokea, että monenlaisuus on rikkautta. Opimme tässä suuressa perheessä paljon toisiltamme. Alamme pikku hiljaa tutustua toisiimme. Opimme tuntemaan toistemme vahvuudet, mutta myös heikkoudet. Täydennämme toisiamme.”

”Autamme toisiamme löytämään omat lahjat ja vahvuudet. Siihen tarvitsemme kannustusta, positiivista palautetta, yhteistä iloitsemista kun onnistumme, joskus myös epäonnistumisten jakamista, rohkaisua ja lohduttamista.”

”Autamme toista kehittymään siinä, missä hän voi kehittyä. Autamme häntä hyväksymään sen, mitä ei voi muuttaa. Kaikessa tässä saamme kokea, että meitä kaikkia erilaisia opistoperheen jäseniä tarvitaan.”

Ensimmäisen teemaviikon aikana opistolaiset ovat perehtyneet opistoelämään ja valinneet valinnaisopintonsa. He ovat tehneet myös kahden päivän vaelluksen Peuranpolulle.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Tapahtumauutisia – 31.5.2022

Tervetuloa opistoseuroihin 5.–7.8.2022 - uusi aika, tuttu paikka! Lue seura-ajankohdan siirtokokeilusta lisää Päivämiehen verkkolehden uutisesta.

Uutisia – 31.5.2022

Uuden opiskelija-asuntolan rakentaminen alkoi opistolla. Aiheesta kertoo opiston tuore talouspäällikkö Marko Niskanen.