Opistovuosi alkoi

30.8.2017

Reisjärven opistossa aloitti 149 opiskelijaa, 100 tyttöä ja 49 poikaa. Opistovuosi alkoi jumalanpalveluksella ja tutustumisillalla. Rehtori Mikko Kinnunen puhui avajaispuheessaan erilaisuuden rikkaudesta.

”Tähän joukkoomme mahtuu monenlaisia ihmisiä ja persoonia. Saamme kokea, että monenlaisuus on rikkautta. Opimme tässä suuressa perheessä paljon toisiltamme. Alamme pikku hiljaa tutustua toisiimme. Opimme tuntemaan toistemme vahvuudet, mutta myös heikkoudet. Täydennämme toisiamme.”

”Autamme toisiamme löytämään omat lahjat ja vahvuudet. Siihen tarvitsemme kannustusta, positiivista palautetta, yhteistä iloitsemista kun onnistumme, joskus myös epäonnistumisten jakamista, rohkaisua ja lohduttamista.”

”Autamme toista kehittymään siinä, missä hän voi kehittyä. Autamme häntä hyväksymään sen, mitä ei voi muuttaa. Kaikessa tässä saamme kokea, että meitä kaikkia erilaisia opistoperheen jäseniä tarvitaan.”

Ensimmäisen teemaviikon aikana opistolaiset ovat perehtyneet opistoelämään ja valinneet valinnaisopintonsa. He ovat tehneet myös kahden päivän vaelluksen Peuranpolulle.

Viimeisimmät

Uutisia – 24.5.2022

Opiskelijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6. Opintopolun kautta sähköpostiin.

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.