Opistovuosi alkoi

30.8.2017

Reisjärven opistossa aloitti 149 opiskelijaa, 100 tyttöä ja 49 poikaa. Opistovuosi alkoi jumalanpalveluksella ja tutustumisillalla. Rehtori Mikko Kinnunen puhui avajaispuheessaan erilaisuuden rikkaudesta.

”Tähän joukkoomme mahtuu monenlaisia ihmisiä ja persoonia. Saamme kokea, että monenlaisuus on rikkautta. Opimme tässä suuressa perheessä paljon toisiltamme. Alamme pikku hiljaa tutustua toisiimme. Opimme tuntemaan toistemme vahvuudet, mutta myös heikkoudet. Täydennämme toisiamme.”

”Autamme toisiamme löytämään omat lahjat ja vahvuudet. Siihen tarvitsemme kannustusta, positiivista palautetta, yhteistä iloitsemista kun onnistumme, joskus myös epäonnistumisten jakamista, rohkaisua ja lohduttamista.”

”Autamme toista kehittymään siinä, missä hän voi kehittyä. Autamme häntä hyväksymään sen, mitä ei voi muuttaa. Kaikessa tässä saamme kokea, että meitä kaikkia erilaisia opistoperheen jäseniä tarvitaan.”

Ensimmäisen teemaviikon aikana opistolaiset ovat perehtyneet opistoelämään ja valinneet valinnaisopintonsa. He ovat tehneet myös kahden päivän vaelluksen Peuranpolulle.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.