Opistovuosi alkoi

30.8.2017

Reisjärven opistossa aloitti 149 opiskelijaa, 100 tyttöä ja 49 poikaa. Opistovuosi alkoi jumalanpalveluksella ja tutustumisillalla. Rehtori Mikko Kinnunen puhui avajaispuheessaan erilaisuuden rikkaudesta.

”Tähän joukkoomme mahtuu monenlaisia ihmisiä ja persoonia. Saamme kokea, että monenlaisuus on rikkautta. Opimme tässä suuressa perheessä paljon toisiltamme. Alamme pikku hiljaa tutustua toisiimme. Opimme tuntemaan toistemme vahvuudet, mutta myös heikkoudet. Täydennämme toisiamme.”

”Autamme toisiamme löytämään omat lahjat ja vahvuudet. Siihen tarvitsemme kannustusta, positiivista palautetta, yhteistä iloitsemista kun onnistumme, joskus myös epäonnistumisten jakamista, rohkaisua ja lohduttamista.”

”Autamme toista kehittymään siinä, missä hän voi kehittyä. Autamme häntä hyväksymään sen, mitä ei voi muuttaa. Kaikessa tässä saamme kokea, että meitä kaikkia erilaisia opistoperheen jäseniä tarvitaan.”

Ensimmäisen teemaviikon aikana opistolaiset ovat perehtyneet opistoelämään ja valinneet valinnaisopintonsa. He ovat tehneet myös kahden päivän vaelluksen Peuranpolulle.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.