Opistovuosi alkoi

30.8.2017

Reisjärven opistossa aloitti 149 opiskelijaa, 100 tyttöä ja 49 poikaa. Opistovuosi alkoi jumalanpalveluksella ja tutustumisillalla. Rehtori Mikko Kinnunen puhui avajaispuheessaan erilaisuuden rikkaudesta.

”Tähän joukkoomme mahtuu monenlaisia ihmisiä ja persoonia. Saamme kokea, että monenlaisuus on rikkautta. Opimme tässä suuressa perheessä paljon toisiltamme. Alamme pikku hiljaa tutustua toisiimme. Opimme tuntemaan toistemme vahvuudet, mutta myös heikkoudet. Täydennämme toisiamme.”

”Autamme toisiamme löytämään omat lahjat ja vahvuudet. Siihen tarvitsemme kannustusta, positiivista palautetta, yhteistä iloitsemista kun onnistumme, joskus myös epäonnistumisten jakamista, rohkaisua ja lohduttamista.”

”Autamme toista kehittymään siinä, missä hän voi kehittyä. Autamme häntä hyväksymään sen, mitä ei voi muuttaa. Kaikessa tässä saamme kokea, että meitä kaikkia erilaisia opistoperheen jäseniä tarvitaan.”

Ensimmäisen teemaviikon aikana opistolaiset ovat perehtyneet opistoelämään ja valinneet valinnaisopintonsa. He ovat tehneet myös kahden päivän vaelluksen Peuranpolulle.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.

Uutisia – 13.10.2022

Sujuva opistoarki tuottaa iloa

Korona-ajan rajoitteista ja muista arjen haasteista selviäminen ilahduttaa opistoarjessa.

Uutisia – 13.10.2022

Opistokalenteri on jälleen myynnissä. Sitä voi ostaa opistolaisilta, opiston kioskista tai verkosta osoitteesta opistokauppa.fi.

Uutisia – 13.10.2022

Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.