Lähetä opistomuistosi wanhojen opistolaisten blogiin

29.3.2014

Wanha opistolainen!

Tapahtuiko opistovuonna jotain ikimuistoista? Jäikö joku persoona erityisen hyvin mieleen? Onko muistissasi mielenkiintoinen tarina tai tapahtuma opistoelämästä?

Kutsumme sinut kirjoittamaan muistosi wanhojen opistolaisten blogiin. Kirjoitukset julkaistaan opistoblogissa Wanhojen opistolaisten kategoriassa. Lähetettyjä kirjoituksia julkaisemme blogissa vuoden ajan.

Blogista on tarkoitus koostaa opiston 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kirja, jonka on määrä ilmestyä kesällä 2015.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

Ohjeita:

Kirjoituksen suositeltava pituus on n. 2000-2300 merkkiä. Blogin elävöittämiseksi toivomme, että lähettäisit kirjoituksen mukana 1-3 kuvaa opistovuodestasi. Kuvat voivat olla digikuvia tai esimerkiksi paperikuvista skannerilla tai kännykkäkameralla digitoituja kuvia.

Kirjoitukset julkaistaan etunimen, sukunimen alkukirjaimen ja opistovuoden yhdistelmällä, esimerkiksi “Matti M, 55-56”.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.