Lähetä opistomuistosi wanhojen opistolaisten blogiin

29.3.2014

Wanha opistolainen!

Tapahtuiko opistovuonna jotain ikimuistoista? Jäikö joku persoona erityisen hyvin mieleen? Onko muistissasi mielenkiintoinen tarina tai tapahtuma opistoelämästä?

Kutsumme sinut kirjoittamaan muistosi wanhojen opistolaisten blogiin. Kirjoitukset julkaistaan opistoblogissa Wanhojen opistolaisten kategoriassa. Lähetettyjä kirjoituksia julkaisemme blogissa vuoden ajan.

Blogista on tarkoitus koostaa opiston 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kirja, jonka on määrä ilmestyä kesällä 2015.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

Ohjeita:

Kirjoituksen suositeltava pituus on n. 2000-2300 merkkiä. Blogin elävöittämiseksi toivomme, että lähettäisit kirjoituksen mukana 1-3 kuvaa opistovuodestasi. Kuvat voivat olla digikuvia tai esimerkiksi paperikuvista skannerilla tai kännykkäkameralla digitoituja kuvia.

Kirjoitukset julkaistaan etunimen, sukunimen alkukirjaimen ja opistovuoden yhdistelmällä, esimerkiksi “Matti M, 55-56”.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

 

Viimeisimmät

Uutisia – 22.9.2022

LLC:n ja SRK:n edustajat tapasivat opistolaisia ja kokoustivat opistojen väen kanssa.

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.