Lähetä opistomuistosi wanhojen opistolaisten blogiin

29.3.2014

Wanha opistolainen!

Tapahtuiko opistovuonna jotain ikimuistoista? Jäikö joku persoona erityisen hyvin mieleen? Onko muistissasi mielenkiintoinen tarina tai tapahtuma opistoelämästä?

Kutsumme sinut kirjoittamaan muistosi wanhojen opistolaisten blogiin. Kirjoitukset julkaistaan opistoblogissa Wanhojen opistolaisten kategoriassa. Lähetettyjä kirjoituksia julkaisemme blogissa vuoden ajan.

Blogista on tarkoitus koostaa opiston 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kirja, jonka on määrä ilmestyä kesällä 2015.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

Ohjeita:

Kirjoituksen suositeltava pituus on n. 2000-2300 merkkiä. Blogin elävöittämiseksi toivomme, että lähettäisit kirjoituksen mukana 1-3 kuvaa opistovuodestasi. Kuvat voivat olla digikuvia tai esimerkiksi paperikuvista skannerilla tai kännykkäkameralla digitoituja kuvia.

Kirjoitukset julkaistaan etunimen, sukunimen alkukirjaimen ja opistovuoden yhdistelmällä, esimerkiksi “Matti M, 55-56”.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.