Lähetä opistomuistosi wanhojen opistolaisten blogiin

29.3.2014

Wanha opistolainen!

Tapahtuiko opistovuonna jotain ikimuistoista? Jäikö joku persoona erityisen hyvin mieleen? Onko muistissasi mielenkiintoinen tarina tai tapahtuma opistoelämästä?

Kutsumme sinut kirjoittamaan muistosi wanhojen opistolaisten blogiin. Kirjoitukset julkaistaan opistoblogissa Wanhojen opistolaisten kategoriassa. Lähetettyjä kirjoituksia julkaisemme blogissa vuoden ajan.

Blogista on tarkoitus koostaa opiston 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kirja, jonka on määrä ilmestyä kesällä 2015.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

Ohjeita:

Kirjoituksen suositeltava pituus on n. 2000-2300 merkkiä. Blogin elävöittämiseksi toivomme, että lähettäisit kirjoituksen mukana 1-3 kuvaa opistovuodestasi. Kuvat voivat olla digikuvia tai esimerkiksi paperikuvista skannerilla tai kännykkäkameralla digitoituja kuvia.

Kirjoitukset julkaistaan etunimen, sukunimen alkukirjaimen ja opistovuoden yhdistelmällä, esimerkiksi “Matti M, 55-56”.

Jos edes harkitset, että voisit osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä rohkeasti yhteystietosi osoitteeseen opistoblogi@rkropisto.fi. Voit lähettää myös suoraan valmiin kirjoituksen kuvineen.

 

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.