Kuvataidekurssisarja alkaa opistolla – ensimmäinen kurssi Piirtämisen perusteet maaliskuussa!

1.2.2019

Kiinnostaako sinua kuvataiteen harrastaminen ja erilaiset kuvataiteen tekniikat? Haluatko perehtyä rauhassa kuvataiteen tekemiseen? Opistolla alkaa keväällä 2019 kuvataiteen tekniikoihin painottuva kurssisarja. Lyhytkurssin tai kesäkurssin aikana voit perehtyä rauhassa tiettyyn kuvataiteen tekniikkaan, kuten piirustukseen, akvarelli- tai temperamaalaukseen ja digitaalisen valo- tai videokuvauksen perusteisiin. Jos sinua kiinnostaa kuvataiteellinen tekeminen tai haluat saada ideoita vaikka kuvataiteen opettamiseen, voit osallistua joko yksittäisille kurssille tai koko kurssisarjaan innostuksen mukaan. Kursseilla voit tehdä välinehankintoja ja jatkaa taiteen tekemistä ja harrastamista myös omalla ajallasi. Pyydä kaverisikin mukaan, parhaimmillaan kuvataiteen opiskelu on innostavaa mukavassa vertaisoppimisen seurassa.

Aloitamme maaliskuun 22.-24. päivä Piirtämisen perusteet -kurssilla, koska piirtäminen on kaiken taiteen tekemisen perusta. Kurssilla perehdytään havaintopiirustuksen tekniikoihin pääasiassa lyijykynätyöskentelyn avulla. Teemme piirustusharjoituksia hahmottamalla negatiivista tilaa ja tutkimme valon, varjon ja muodon kuvaamista Charles Barquen piirustuskoulun kipsiplanssikuvien avulla. Lisäksi kurssilla harjoitellaan ihmisen piirtämistä croquis- ja mallipiirustuksen avulla. Opettajana toimii opiston kuvataiteen opettaja Timo Veikko Kinnunen

Kurssisarja jatkuu akvarellimaalauksen kesäkurssilla heinäkuun lopussa ja lyhytkursseina tulevina talvijaksoina.

 

Viimeisimmät

Uutisia – 24.5.2022

Opiskelijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6. Opintopolun kautta sähköpostiin.

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.