Kuvataidekurssisarja alkaa opistolla – ensimmäinen kurssi Piirtämisen perusteet maaliskuussa!

1.2.2019

Kiinnostaako sinua kuvataiteen harrastaminen ja erilaiset kuvataiteen tekniikat? Haluatko perehtyä rauhassa kuvataiteen tekemiseen? Opistolla alkaa keväällä 2019 kuvataiteen tekniikoihin painottuva kurssisarja. Lyhytkurssin tai kesäkurssin aikana voit perehtyä rauhassa tiettyyn kuvataiteen tekniikkaan, kuten piirustukseen, akvarelli- tai temperamaalaukseen ja digitaalisen valo- tai videokuvauksen perusteisiin. Jos sinua kiinnostaa kuvataiteellinen tekeminen tai haluat saada ideoita vaikka kuvataiteen opettamiseen, voit osallistua joko yksittäisille kurssille tai koko kurssisarjaan innostuksen mukaan. Kursseilla voit tehdä välinehankintoja ja jatkaa taiteen tekemistä ja harrastamista myös omalla ajallasi. Pyydä kaverisikin mukaan, parhaimmillaan kuvataiteen opiskelu on innostavaa mukavassa vertaisoppimisen seurassa.

Aloitamme maaliskuun 22.-24. päivä Piirtämisen perusteet -kurssilla, koska piirtäminen on kaiken taiteen tekemisen perusta. Kurssilla perehdytään havaintopiirustuksen tekniikoihin pääasiassa lyijykynätyöskentelyn avulla. Teemme piirustusharjoituksia hahmottamalla negatiivista tilaa ja tutkimme valon, varjon ja muodon kuvaamista Charles Barquen piirustuskoulun kipsiplanssikuvien avulla. Lisäksi kurssilla harjoitellaan ihmisen piirtämistä croquis- ja mallipiirustuksen avulla. Opettajana toimii opiston kuvataiteen opettaja Timo Veikko Kinnunen

Kurssisarja jatkuu akvarellimaalauksen kesäkurssilla heinäkuun lopussa ja lyhytkursseina tulevina talvijaksoina.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.

Uutisia – 13.10.2022

Sujuva opistoarki tuottaa iloa

Korona-ajan rajoitteista ja muista arjen haasteista selviäminen ilahduttaa opistoarjessa.

Uutisia – 13.10.2022

Opistokalenteri on jälleen myynnissä. Sitä voi ostaa opistolaisilta, opiston kioskista tai verkosta osoitteesta opistokauppa.fi.

Uutisia – 13.10.2022

Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.