Kaukaisia vieraita opistolla

22.9.2022
LLC:n ja SRK:n edustajat tapasivat opistolaisia ja kokoustivat opistojen väen kanssa.

LLC:n ja SRK:n edustajat vierailivat Reisjärven kristillisellä opistolla torstaina 22.9. Vieraat ja opiston väki kokoontuivat auditorioon kuulemaan esittelyt mainittujen järjestöjen sekä Reisjärven, Ranuan ja Jämsän opistojen toiminnasta. LLC:n pääsihteeri Arvin Pirness kertoi opistolaisille Pohjois-Amerikan vanhollislestadiolaisten kirkkojen toiminnasta mantereella. Reisjärven opiston presidentti Seela Laitinen esitteli vieraille oppilaskunnan toimintaa. Hartauden piti Sam Roiko. Lisäksi kansainvälistä iltaa piristivät opiskelijoiden musiikkiesitykset ja yhteislaulut suomeksi ja englanniksi. Tilaisuuden jälkeen vierailla oli mahdollisuus nauttia illaksi lämmitetystä telttasaunasta.

Historiallinen vierailu jatkui perjantaina 23.9. opistojen, SRK:n ja LLC:n väen yhteisillä kokouksilla.

Reisjärven opiston presidentti Seela Laitinen esitteli vieraille oppilaskunnan toimintaa.

Teksti: Lumi Pönkä
Kuvat: Veikka Berg ja Silvia Laurila

Viimeisimmät

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.

Uutisia – 13.10.2022

Sujuva opistoarki tuottaa iloa

Korona-ajan rajoitteista ja muista arjen haasteista selviäminen ilahduttaa opistoarjessa.

Uutisia – 13.10.2022

Opistokalenteri on jälleen myynnissä. Sitä voi ostaa opistolaisilta, opiston kioskista tai verkosta osoitteesta opistokauppa.fi.

Uutisia – 13.10.2022

Vietimme ensi kesänä valmistuvien rivitaloasuntoloiden harjannostajaisia.