Kaukaisia vieraita opistolla

22.9.2022
LLC:n ja SRK:n edustajat tapasivat opistolaisia ja kokoustivat opistojen väen kanssa.

LLC:n ja SRK:n edustajat vierailivat Reisjärven kristillisellä opistolla torstaina 22.9. Vieraat ja opiston väki kokoontuivat auditorioon kuulemaan esittelyt mainittujen järjestöjen sekä Reisjärven, Ranuan ja Jämsän opistojen toiminnasta. LLC:n pääsihteeri Arvin Pirness kertoi opistolaisille Pohjois-Amerikan vanhollislestadiolaisten kirkkojen toiminnasta mantereella. Reisjärven opiston presidentti Seela Laitinen esitteli vieraille oppilaskunnan toimintaa. Hartauden piti Sam Roiko. Lisäksi kansainvälistä iltaa piristivät opiskelijoiden musiikkiesitykset ja yhteislaulut suomeksi ja englanniksi. Tilaisuuden jälkeen vierailla oli mahdollisuus nauttia illaksi lämmitetystä telttasaunasta.

Historiallinen vierailu jatkui perjantaina 23.9. opistojen, SRK:n ja LLC:n väen yhteisillä kokouksilla.

Reisjärven opiston presidentti Seela Laitinen esitteli vieraille oppilaskunnan toimintaa.

Teksti: Lumi Pönkä
Kuvat: Veikka Berg ja Silvia Laurila

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.