Kaukaisia vieraita opistolla

22.9.2022
LLC:n ja SRK:n edustajat tapasivat opistolaisia ja kokoustivat opistojen väen kanssa.

LLC:n ja SRK:n edustajat vierailivat Reisjärven kristillisellä opistolla torstaina 22.9. Vieraat ja opiston väki kokoontuivat auditorioon kuulemaan esittelyt mainittujen järjestöjen sekä Reisjärven, Ranuan ja Jämsän opistojen toiminnasta. LLC:n pääsihteeri Arvin Pirness kertoi opistolaisille Pohjois-Amerikan vanhollislestadiolaisten kirkkojen toiminnasta mantereella. Reisjärven opiston presidentti Seela Laitinen esitteli vieraille oppilaskunnan toimintaa. Hartauden piti Sam Roiko. Lisäksi kansainvälistä iltaa piristivät opiskelijoiden musiikkiesitykset ja yhteislaulut suomeksi ja englanniksi. Tilaisuuden jälkeen vierailla oli mahdollisuus nauttia illaksi lämmitetystä telttasaunasta.

Historiallinen vierailu jatkui perjantaina 23.9. opistojen, SRK:n ja LLC:n väen yhteisillä kokouksilla.

Reisjärven opiston presidentti Seela Laitinen esitteli vieraille oppilaskunnan toimintaa.

Teksti: Lumi Pönkä
Kuvat: Veikka Berg ja Silvia Laurila

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.