Kantti-koulutukselle kahden vuoden jatkorahoitus

31.5.2023
Reisjärven kr. opistolla jatkuu syksyllä 2023 Kantti-koulutus aikuisille, jotka tarvitsevat rohkaisua työelämään siirtymiseen, tukea ammatillisen identiteetin hahmottamiseen sekä vahvistusta digi- ja viestintätaitoihin.

Reisjärven kr. opistolla järjestettiin keväällä 2022 Kantti-koulutuskokonaisuuden  aikuisille, jotka tarvitsivat rohkaisua työelämään siirtymiseen, tukea ammatillisen identiteetin hahmottamiseen sekä vahvistusta digi- ja viestintätaitoihin. Ensimmäinen Kantti-koulutus oli menestys, ja opisto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) rahoitusta Kantti-koulutuksen järjestämiseksi vuosina 2023-2025 yhteensä neljä kertaa.

Kantti-koulutus on tarkoitettu pitkään työelämän ulkopuolella olleille henkilöille esim.  lapsiperheiden vanhemmille, jotka miettivät ammatillista suuntaa työelämän ulkopuolella tai työtä etsiessä. Seuraava koulutus toteutetaan syksyllä 2023 ja ryhmään otetaan enintään 16 opiskelijaa. Koulutus on osallistujille maksuton. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa rkropisto.fi/kantti.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.