Kantti-koulutukselle kahden vuoden jatkorahoitus

31.5.2023
Reisjärven kr. opistolla jatkuu syksyllä 2023 Kantti-koulutus aikuisille, jotka tarvitsevat rohkaisua työelämään siirtymiseen, tukea ammatillisen identiteetin hahmottamiseen sekä vahvistusta digi- ja viestintätaitoihin.

Reisjärven kr. opistolla järjestettiin keväällä 2022 Kantti-koulutuskokonaisuuden  aikuisille, jotka tarvitsivat rohkaisua työelämään siirtymiseen, tukea ammatillisen identiteetin hahmottamiseen sekä vahvistusta digi- ja viestintätaitoihin. Ensimmäinen Kantti-koulutus oli menestys, ja opisto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) rahoitusta Kantti-koulutuksen järjestämiseksi vuosina 2023-2025 yhteensä neljä kertaa.

Kantti-koulutus on tarkoitettu pitkään työelämän ulkopuolella olleille henkilöille esim.  lapsiperheiden vanhemmille, jotka miettivät ammatillista suuntaa työelämän ulkopuolella tai työtä etsiessä. Seuraava koulutus toteutetaan syksyllä 2023 ja ryhmään otetaan enintään 16 opiskelijaa. Koulutus on osallistujille maksuton. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa rkropisto.fi/kantti.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.