Yrittäjät Ukkohallaan -tapahtuma

26.7.2016

Yrittäjät Ukkohallaan

Elokuussa 12-14.8.2016 järjestetään Yrittäjät Ukkohallaan -tapahtuma, jonka avulla kerätään varoja Reisjärven kr. opistolle.
Tapahtuma on suunnattu yrittäjille, yritysten vastuuhenkilöille sekä puolisoille.
Viikonlopun teemana on hyvinvointi. Viikonlopun hinta on 250€/hlö. Hinta sisältää täyden ylläpidon ja bussikuljetuksen Oulun lentokentältä rautatieaseman kautta Ukkohallaan.
Etelä-Suomesta tulevien kannattaa lentää Ouluun. Finnair ja Norwegian lähtee Hki-Vantaan kentältä n.16.30 ja on Oulussa 17.30. Bussikuljetus starttaa Oulunsalon lentokentältä klo.18.00 kohti Ukkohallaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: anpiironen@gmail.com

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.