Vuosikokouksessa tiilitalkoohenkeä

26.4.2013

Reisjärven Kristillisen Kansanopistoyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin 12.4.2013. Kokouksessa kuultiin opistoseurojen kehittämisryhmän esitys maa-alueiden ja rakenteiden kunnostamisesta ja parantamisesta. Kokous kutsui rauhanyhdistyksiä mukaan hankkeen rahoittamiseen ja toteuttamiseen. Kokouksessa koettiin opiston alkuaikojen tiilitalkoohenkeä. Ohessa asian esittelymateriaali.

Reisjärven opistoseurojen kehittämissuunnitelma 2013 Power Point

Reisjärven opistoseurojen kehittämissuunnitelma 2013 PDF

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.