Varttuneen väen toimintapäivä pe 30.10.

26.10.2015

vanhempainvklReisjärven opistolaiset kutsuvat isovanhempia, eläkeläisiä ja eri paikkakuntien varttunutta väkeä toimintapäivään. Toimintapäivän toteuttamisesta vastaavat opiston työntekijät ja tämän vuoden 145 opistolaista. Tule virkistymään nuorten parissa, hiljentymään Jumalan sanan äärelle, harrastamaan yhdessä ja tapaamaan opiston väkeä ja ystäviä eri paikkakunnilta!

Toimintapäivän ohjelma

Klo 10.30 toimintapäivän avaus: alkuhartaus, opistokuulumiset, opiston kuorot
Klo 11 lounas
Klo 12-14 opistolaisten järjestämät toimintapajat: käden taitoja, taidetta, laulua, niska- ja hartiahierontaa, liikuntaa, frisbeegolfia, vesijumppaa, poniajelua jne. Pajoihin voi osallistua kiinnostuksensa mukaan.
Klo 14 päiväkahvi
Klo 15-17 kuvia ja Raamatun kertomuksia Israelista, kuorot laulavat, yhteislaulua, alustus ja keskustelua yhdessä opistolaisten kanssa
Klo 17 päivällinen

Hinta: 30 €/henkilö, hinta sisältää alv:n (pakettiin kuuluu kaksi ruokaa, kahvi ja ohjelma).

Tuotto käytetään opiston uuden asuntolarakennuksen rakentamiseen. Uusi asuntola rakennetaan viime kesänä palaneen Elsalan ja sisäilmaongelmien vuoksi puretun 50 vuotta vanhan Anttilan tilalle. Asuntolan perustukset ovat juuri valmistuneet.

Tilaisuudessa kerätään lisäksi vapaaehtoinen kolehti rakennusrahastoon.

Odotamme suurta osanottoa. Ryhmien ilmoittautuminen opiston toimistoon, puh. 040 7149 120.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.