Varttuneen väen toimintapäivä pe 30.10.

26.10.2015

vanhempainvklReisjärven opistolaiset kutsuvat isovanhempia, eläkeläisiä ja eri paikkakuntien varttunutta väkeä toimintapäivään. Toimintapäivän toteuttamisesta vastaavat opiston työntekijät ja tämän vuoden 145 opistolaista. Tule virkistymään nuorten parissa, hiljentymään Jumalan sanan äärelle, harrastamaan yhdessä ja tapaamaan opiston väkeä ja ystäviä eri paikkakunnilta!

Toimintapäivän ohjelma

Klo 10.30 toimintapäivän avaus: alkuhartaus, opistokuulumiset, opiston kuorot
Klo 11 lounas
Klo 12-14 opistolaisten järjestämät toimintapajat: käden taitoja, taidetta, laulua, niska- ja hartiahierontaa, liikuntaa, frisbeegolfia, vesijumppaa, poniajelua jne. Pajoihin voi osallistua kiinnostuksensa mukaan.
Klo 14 päiväkahvi
Klo 15-17 kuvia ja Raamatun kertomuksia Israelista, kuorot laulavat, yhteislaulua, alustus ja keskustelua yhdessä opistolaisten kanssa
Klo 17 päivällinen

Hinta: 30 €/henkilö, hinta sisältää alv:n (pakettiin kuuluu kaksi ruokaa, kahvi ja ohjelma).

Tuotto käytetään opiston uuden asuntolarakennuksen rakentamiseen. Uusi asuntola rakennetaan viime kesänä palaneen Elsalan ja sisäilmaongelmien vuoksi puretun 50 vuotta vanhan Anttilan tilalle. Asuntolan perustukset ovat juuri valmistuneet.

Tilaisuudessa kerätään lisäksi vapaaehtoinen kolehti rakennusrahastoon.

Odotamme suurta osanottoa. Ryhmien ilmoittautuminen opiston toimistoon, puh. 040 7149 120.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.