Tutustu uuteen yrittäjyyslinjaan

9.1.2013

Opistossa alkaa ensi syksynä uusi opintolinja: yrittäjyyslinja. Linjalla opiskellaan yrittämisen taitoja käytännön ja yhdessä tekemisen kautta. Opiskelijat perustavat opistovuoden ajaksi 4-6 hengen tiimiyrityksiä, joiden liiketoiminta aloitetaan heti ensimmäisinä päivinä.

Linjalle voi hakea kuka tahansa iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Opiskelijoiden valinta tapahtuu opistolla järjestettävän valintakokeen perusteella. Aikaisempi koulumenestys ei ole valintakriteeri.

Haku yrittäjyyslinjalle on käynnissä! Lisätietoja ja hakuohjeet löydät linjan sivulta www.yrittajyyslinja.fi.

Tutustu myös muihin opiston opintolinjoihin.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.