Tule naisten kahvilaan!

28.9.2017

Tule viettämään tunnelmallista naisteniltaa opistolle! Tutustu kotikosmetiikkaan, kokeile värttinäkehräystä, keskustele kirjallisuudesta, venyttele ja rentoudu. Tunnelmoi kahvilassa,  nauti herkkuja hyvässä seurassa. Jos haluat, voit vaikka neuloa, virkata tai lukea itseksesi nojatuoliin uppoutuneena.

Kahvilailtoja järjestetään maanantaina ja tiistaina 16.-17.10.2017. Illan hinta 25 euroa. Se sisältää kahvin lisukkeineen, salaatti-illallisen ja toimintapisteet.
Maanantain 16.10. klo 12 mennessä tulleet ilmoittautumiset huomioidaan.

Iltojen ohjelma
klo 18-19 kahvia, suolaista ja makeaa syötävää
klo 18.30-20 toimintapisteet
klo 20-21 salaatti-illallinen
klo 21 iltalaulut ja iltahartaus

TOIMINTAPISTEET

18.30-19.15 kotikosmetiikka 1 ja venyttely-rentoutus 1
19.15-20 kotikosmetiikka 2 ja venyttely-rentoutus 2
18.30-20 kirjallisuuspiiri
18.30-20 värttinäkehräyksen alkeet TAI villatossut

Kotikosmetiikkaa

Tutustu koti- ja luonnonkosmetiikkaan. Opi kuinka kotoisia raaka-aineita voi hyödyntää ihon- ja hiustenhoidossa ja tee itsellesi mukaan vietäväksi kasvonaamio.

Kirjallisuuspiiri

Tule keskustelemaan Jenni Haukion toimittamasta runokokoelmasta Katso pohjoista taivasta. Jos sinulla on tämä kirja, ota se mukaasi.

Venyttely-rentoutus

Karista kankeus, venyttele itsesi vetreäksi, rentoudu!

Värttinäkehräyksen alkeet tai helpot villatossut

Kiinnostaisiko kokeilla, miten värttinällä kehrätään villasta lankaa? Vai haluaisitko mieluummin aloittaa neulomisen, mutta villasukka tuntuu ylivoimaiselta haasteelta? Värttinäkehräykseen et tarvi mukaasi muuta, kuin innokasta mieltä. Jos haluat sen sijaan neuloa villatossut,  tuo mukanasi paksua villalankaa ja kaksi sukkapuikkoa. (Voit halutessasi neuloa myös kaksinkertaisesta villalangasta, esim. Seitsemän veljestä.)

 

 

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.