Tervetuloa loppiaispäiville!

14.12.2014

Tammikuun 5. ja 6. päivä pidetään opistolla perinteiset loppiaispäivät. Maanantai-iltana on alueellinen nuortenilta. Markku Lahtinen pitää alustuksen ihmissuhteiden hoitamisesta Raamatun valossa klo 18. Alustuksen jälkeen on paneelikeskustelu. Illalla on iltahartaus ja lauluilta.

Loppiaispäivänä vietämme alueellista seurakuntapäivää. Kokoonnumme messuun Reisjärven kirkkoon klo 10. Seurat jatkuvat opistolla klo 13. Jorma Kiviranta alustaa syntien anteeksiantamuksesta klo 14.30. Tervetuloa keskustelemaan alustuksen pohjalta.
[one_half]

Kuuntele loppiaispäiviä

Lähetys on päättynyt. Kiitos kuuntelijoille![/one_half]

[one_half_last]

Lahjoita tekstiviestillä:

Lähetä viesti lahjoitasumma opisto numeroon 16588. Summa voi olla 1/5/10/20 (€). Esimerkki:lahjoita10 opisto. Kiitos opistotyön tukemisesta![/one_half_last]

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.