Syksyn saapuessa kurssitoiminta viriää

1.9.2015

Kesä ja kesän kurssit alkavat olla ohi. Juhlaseurojen jälkeen on monenlaista kurssia, ja monenlaista kurssilaista ollut opistolla tänäkin kesänä. Kiitoksia kaikille teille mukana olleille.

Uusi syksy, uudet kurssit. Muutamia esimerkkejä syksyn suunnitelmista: Heti syyskuun alussa, ensimmäisenä viikonloppuna kutsumme yrittäjät ja yritysten vastuuhenkilöt puolisoineen perinteiselle kurssille opistolle. Venäjän kielestä kiinnostuneet puolestaan pääsevät tutustumaan kyrillisiin kirjaimiin ja kielen alkeisiin jo syyskuun aikana.

Lokakuussa on raamattutietoa tarjolla ja myös omat kurssit opetustehtävissä toimiville raamattuluokan, pyhäkoulun ja päiväkerhon opettajille. Leipä V.RMyös liikunnalle on paikkansa lentopallon ja miesten sählykurssin merkeissä. Aikuisille suunnattua ratsastuskurssia on usein kyselty, ja lokakuun lopulla sellainen onkin tulossa.

Järjestyksenvalvojakortin suorittaminen on muuttumassa vaikeammaksi, mutta ainakin vielä tänä vuonna kurssi on mahdollisuus suorittaa nykyisellä tavalla. Kahtena viikonloppuna on kurssi, joista jälkimmäisenä suoritetaan tentti, jonka jälkeen saa luvan toimia järjestyksenvalvojana esim. suvi- ja opistoseuroissa.

Tervetuloa kaikki kursseille, oppimaan, opettamaan, virkistymään niin henkisesti kuin myös hengellisesti. Ilmoittautuminen tutusti osoitteessa lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.