Syksyn saapuessa kurssitoiminta viriää

1.9.2015

Kesä ja kesän kurssit alkavat olla ohi. Juhlaseurojen jälkeen on monenlaista kurssia, ja monenlaista kurssilaista ollut opistolla tänäkin kesänä. Kiitoksia kaikille teille mukana olleille.

Uusi syksy, uudet kurssit. Muutamia esimerkkejä syksyn suunnitelmista: Heti syyskuun alussa, ensimmäisenä viikonloppuna kutsumme yrittäjät ja yritysten vastuuhenkilöt puolisoineen perinteiselle kurssille opistolle. Venäjän kielestä kiinnostuneet puolestaan pääsevät tutustumaan kyrillisiin kirjaimiin ja kielen alkeisiin jo syyskuun aikana.

Lokakuussa on raamattutietoa tarjolla ja myös omat kurssit opetustehtävissä toimiville raamattuluokan, pyhäkoulun ja päiväkerhon opettajille. Leipä V.RMyös liikunnalle on paikkansa lentopallon ja miesten sählykurssin merkeissä. Aikuisille suunnattua ratsastuskurssia on usein kyselty, ja lokakuun lopulla sellainen onkin tulossa.

Järjestyksenvalvojakortin suorittaminen on muuttumassa vaikeammaksi, mutta ainakin vielä tänä vuonna kurssi on mahdollisuus suorittaa nykyisellä tavalla. Kahtena viikonloppuna on kurssi, joista jälkimmäisenä suoritetaan tentti, jonka jälkeen saa luvan toimia järjestyksenvalvojana esim. suvi- ja opistoseuroissa.

Tervetuloa kaikki kursseille, oppimaan, opettamaan, virkistymään niin henkisesti kuin myös hengellisesti. Ilmoittautuminen tutusti osoitteessa lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Tapahtumauutisia – 31.5.2022

Tervetuloa opistoseuroihin 5.–7.8.2022 - uusi aika, tuttu paikka! Lue seura-ajankohdan siirtokokeilusta lisää Päivämiehen verkkolehden uutisesta.

Uutisia – 31.5.2022

Uuden opiskelija-asuntolan rakentaminen alkoi opistolla. Aiheesta kertoo opiston tuore talouspäällikkö Marko Niskanen.