Syksyn saapuessa kurssitoiminta viriää

1.9.2015

Kesä ja kesän kurssit alkavat olla ohi. Juhlaseurojen jälkeen on monenlaista kurssia, ja monenlaista kurssilaista ollut opistolla tänäkin kesänä. Kiitoksia kaikille teille mukana olleille.

Uusi syksy, uudet kurssit. Muutamia esimerkkejä syksyn suunnitelmista: Heti syyskuun alussa, ensimmäisenä viikonloppuna kutsumme yrittäjät ja yritysten vastuuhenkilöt puolisoineen perinteiselle kurssille opistolle. Venäjän kielestä kiinnostuneet puolestaan pääsevät tutustumaan kyrillisiin kirjaimiin ja kielen alkeisiin jo syyskuun aikana.

Lokakuussa on raamattutietoa tarjolla ja myös omat kurssit opetustehtävissä toimiville raamattuluokan, pyhäkoulun ja päiväkerhon opettajille. Leipä V.RMyös liikunnalle on paikkansa lentopallon ja miesten sählykurssin merkeissä. Aikuisille suunnattua ratsastuskurssia on usein kyselty, ja lokakuun lopulla sellainen onkin tulossa.

Järjestyksenvalvojakortin suorittaminen on muuttumassa vaikeammaksi, mutta ainakin vielä tänä vuonna kurssi on mahdollisuus suorittaa nykyisellä tavalla. Kahtena viikonloppuna on kurssi, joista jälkimmäisenä suoritetaan tentti, jonka jälkeen saa luvan toimia järjestyksenvalvojana esim. suvi- ja opistoseuroissa.

Tervetuloa kaikki kursseille, oppimaan, opettamaan, virkistymään niin henkisesti kuin myös hengellisesti. Ilmoittautuminen tutusti osoitteessa lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.