Syksyn saapuessa kurssitoiminta viriää

1.9.2015

Kesä ja kesän kurssit alkavat olla ohi. Juhlaseurojen jälkeen on monenlaista kurssia, ja monenlaista kurssilaista ollut opistolla tänäkin kesänä. Kiitoksia kaikille teille mukana olleille.

Uusi syksy, uudet kurssit. Muutamia esimerkkejä syksyn suunnitelmista: Heti syyskuun alussa, ensimmäisenä viikonloppuna kutsumme yrittäjät ja yritysten vastuuhenkilöt puolisoineen perinteiselle kurssille opistolle. Venäjän kielestä kiinnostuneet puolestaan pääsevät tutustumaan kyrillisiin kirjaimiin ja kielen alkeisiin jo syyskuun aikana.

Lokakuussa on raamattutietoa tarjolla ja myös omat kurssit opetustehtävissä toimiville raamattuluokan, pyhäkoulun ja päiväkerhon opettajille. Leipä V.RMyös liikunnalle on paikkansa lentopallon ja miesten sählykurssin merkeissä. Aikuisille suunnattua ratsastuskurssia on usein kyselty, ja lokakuun lopulla sellainen onkin tulossa.

Järjestyksenvalvojakortin suorittaminen on muuttumassa vaikeammaksi, mutta ainakin vielä tänä vuonna kurssi on mahdollisuus suorittaa nykyisellä tavalla. Kahtena viikonloppuna on kurssi, joista jälkimmäisenä suoritetaan tentti, jonka jälkeen saa luvan toimia järjestyksenvalvojana esim. suvi- ja opistoseuroissa.

Tervetuloa kaikki kursseille, oppimaan, opettamaan, virkistymään niin henkisesti kuin myös hengellisesti. Ilmoittautuminen tutusti osoitteessa lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.