Syksyn saapuessa kurssitoiminta viriää

1.9.2015

Kesä ja kesän kurssit alkavat olla ohi. Juhlaseurojen jälkeen on monenlaista kurssia, ja monenlaista kurssilaista ollut opistolla tänäkin kesänä. Kiitoksia kaikille teille mukana olleille.

Uusi syksy, uudet kurssit. Muutamia esimerkkejä syksyn suunnitelmista: Heti syyskuun alussa, ensimmäisenä viikonloppuna kutsumme yrittäjät ja yritysten vastuuhenkilöt puolisoineen perinteiselle kurssille opistolle. Venäjän kielestä kiinnostuneet puolestaan pääsevät tutustumaan kyrillisiin kirjaimiin ja kielen alkeisiin jo syyskuun aikana.

Lokakuussa on raamattutietoa tarjolla ja myös omat kurssit opetustehtävissä toimiville raamattuluokan, pyhäkoulun ja päiväkerhon opettajille. Leipä V.RMyös liikunnalle on paikkansa lentopallon ja miesten sählykurssin merkeissä. Aikuisille suunnattua ratsastuskurssia on usein kyselty, ja lokakuun lopulla sellainen onkin tulossa.

Järjestyksenvalvojakortin suorittaminen on muuttumassa vaikeammaksi, mutta ainakin vielä tänä vuonna kurssi on mahdollisuus suorittaa nykyisellä tavalla. Kahtena viikonloppuna on kurssi, joista jälkimmäisenä suoritetaan tentti, jonka jälkeen saa luvan toimia järjestyksenvalvojana esim. suvi- ja opistoseuroissa.

Tervetuloa kaikki kursseille, oppimaan, opettamaan, virkistymään niin henkisesti kuin myös hengellisesti. Ilmoittautuminen tutusti osoitteessa lyhytkurssille.fi

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.