Presidentin vastaanotolla muisteltiin sota-aikoja

12.12.2013

Opistolaiset osallistuivat itsenäisyyspäivänä juhlajumalanpalvelukseen Reisjärven kirkossa. Opiston kamarikuoro ja mieskuoro lauloivat kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen oli juhlallinen seppeleenlasku sankarihaudoilla. Illalla opiston väki kokoontui oppilaskunnan presidentin vastaanotolle, jossa nähtiin vaikuttava kuvaelma sota-ajoilta. Kunniavieraana oli Hannu Pihlajamaa, joka on lahjoittanut opistolle puvut ja välineet isänmaallisia kuvaelmia varten.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.