Pajailtaan!

30.9.2015

Tunnelmaa

Vietä tunnelmallinen syysilta mukavan tekemisen parissa! Voit kokeilla helppoja betonitöitä, tehdä viehättävän trendihimmelin tai antaa vanhan kirjan sivuille uuden elämän. Saat halutessasi uusia ja helppoja ideoita kutsujen järjestämiseen. Illan aikana on mahdollisuus nousta myös ratsaille ja nauttia luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Istahda kaiken päätteeksi ja nauti maistuva iltapala kynttilänvalossa tunnelmoiden. 

Pajailta pidetään torstaina 15.10.2015.  Illan ohjelma:

klo 17.30 Info
klo 18.00 Pajat käyntiin
klo 20.30 Iltapala
klo 21.30 Iltahartaus

Kokonaisuuden hinta on 30 €. Se sisältää ohjelman, materiaalit ja iltapalan. Tuotto menee opiston uuden asuntolan rakentamiseen.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella. Voit maksaa illan opiston nettiputiikissa etukäteen.

Ladataan…

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.