Opistovuosi alkoi tupa täynnä tyytyväisiä oppilaita

16.10.2023
Maksuttoman opistovuoden takia hakijamäärät ovat kasvaneet.  Uusien asuntoloiden myötä tänä vuonna opiskelijoita on yhteensä 164, mikä on ennätysmäärä. Opiskelijamäärän lisäys toteutui luomalla sosiaali- ja terveysalan linjalle kaksi ryhmää. Opiskelijat ovat olleet tyytyväisiä. Kasvu tuo myös uusia tarpeita.

Opistovuoden ensimmäinen neljännes on mennyt vauhdilla. Henkilökunta on iloinnut opiskelijoiden aktiivisesta osallistumisesta oppitunneille ja kaikkeen yhteiseen toimintaan. Opiskelijat ovat olleet kiitollisia muun muassa  hyvästä tunnelmasta, uusista ystävistä, hyvästä ruuasta,  yhdessä laulamisesta ja siitä, että asioista on helppo puhua matalalla kynnyksellä.

Maksuttoman opistovuoden takia hakijamäärät ovat kasvaneet.  Uusien asuntoloiden myötä tänä vuonna opiskelijoita on yhteensä 164, mikä on ennätysmäärä. Opiskelijamäärän lisäys toteutui luomalla sosiaali- ja terveysalan linjalle kaksi ryhmää. Kasvu tuo myös uusia tarpeita. Ryhmäkoot halutaan pitää järkevän kokoisina, joten luokkatiloja tarvitaan lisää.  Lähitulevaisuudessa myös liikuntasali ja auditorio täytyy peruskorjata, jotta opiskelu isommalla opiskelijamäärällä sujuu ajanmukaisissa oppimisympäristöissä. Remonttien suunnittelutyö onkin jo  alkanut, ja niiden etenemisestä tiedotetaan aikataulujen ja suunnitelmien tarkennuttua.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.

Tapahtumauutisia – 28.5.2024

Uusien opistoseura-alueiden maanmuokkaustyö on edennyt nopeasti.