Opistoseurat radiossa ja verkossa

10.7.2021

Reisjärven opistoseurat 2021 järjestetään radio- ja verkkoseuroina 6. – 8.8.2021. Seuratunnuksena ovat psalmin 46 sanat: “Tulkaa ja katsokaa Herran tekoja.” (Ps. 46: 9) Seuratunnuksen sanojen myötä toivotamme jokaisen kutsun kuulevan tervetulleeksi seuramaan Reisjärven opistoseuroja Kesäseuraradion sekä verkkolähetysten kautta. Opistoseuraohjelma ja linkit radio- ja videolähetyksiin löydät opistoseurojen sivuilta. https://reisjarvi.opistoseurat.fi/ Tervetuloa kuulolle!

Tunnuslause on laajemminkin kutsu Jumalan armon osallisuuteen ja Jumalan valtakuntaan. Jumala on luonut kaiken. Hän on kansansa turva myös poikkeuksellisina aikoina.

Opistoseurat lähetetään Reisjärven kristilliseltä opistolta. Seuroja on järjestelemässä sama organisaatio, jonka vastuulla olisivat peltoseuratkin olleet. Vaikka emme vieläkään voi kokoontua totuttuun tapaan opistoseuroihin, rukouksenamme on, että Jumalan sana saa tavoittaa kuulijoita Kesäseuraradion ja internetin kautta mahdollisimman laajasti.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.