Opistoseurat radiossa ja verkossa

10.7.2021

Reisjärven opistoseurat 2021 järjestetään radio- ja verkkoseuroina 6. – 8.8.2021. Seuratunnuksena ovat psalmin 46 sanat: “Tulkaa ja katsokaa Herran tekoja.” (Ps. 46: 9) Seuratunnuksen sanojen myötä toivotamme jokaisen kutsun kuulevan tervetulleeksi seuramaan Reisjärven opistoseuroja Kesäseuraradion sekä verkkolähetysten kautta. Opistoseuraohjelma ja linkit radio- ja videolähetyksiin löydät opistoseurojen sivuilta. https://reisjarvi.opistoseurat.fi/ Tervetuloa kuulolle!

Tunnuslause on laajemminkin kutsu Jumalan armon osallisuuteen ja Jumalan valtakuntaan. Jumala on luonut kaiken. Hän on kansansa turva myös poikkeuksellisina aikoina.

Opistoseurat lähetetään Reisjärven kristilliseltä opistolta. Seuroja on järjestelemässä sama organisaatio, jonka vastuulla olisivat peltoseuratkin olleet. Vaikka emme vieläkään voi kokoontua totuttuun tapaan opistoseuroihin, rukouksenamme on, että Jumalan sana saa tavoittaa kuulijoita Kesäseuraradion ja internetin kautta mahdollisimman laajasti.

 

Viimeisimmät

Uutisia – 24.5.2022

Opiskelijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6. Opintopolun kautta sähköpostiin.

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.