Opistoseurat radiossa ja verkossa

10.7.2021

Reisjärven opistoseurat 2021 järjestetään radio- ja verkkoseuroina 6. – 8.8.2021. Seuratunnuksena ovat psalmin 46 sanat: “Tulkaa ja katsokaa Herran tekoja.” (Ps. 46: 9) Seuratunnuksen sanojen myötä toivotamme jokaisen kutsun kuulevan tervetulleeksi seuramaan Reisjärven opistoseuroja Kesäseuraradion sekä verkkolähetysten kautta. Opistoseuraohjelma ja linkit radio- ja videolähetyksiin löydät opistoseurojen sivuilta. https://reisjarvi.opistoseurat.fi/ Tervetuloa kuulolle!

Tunnuslause on laajemminkin kutsu Jumalan armon osallisuuteen ja Jumalan valtakuntaan. Jumala on luonut kaiken. Hän on kansansa turva myös poikkeuksellisina aikoina.

Opistoseurat lähetetään Reisjärven kristilliseltä opistolta. Seuroja on järjestelemässä sama organisaatio, jonka vastuulla olisivat peltoseuratkin olleet. Vaikka emme vieläkään voi kokoontua totuttuun tapaan opistoseuroihin, rukouksenamme on, että Jumalan sana saa tavoittaa kuulijoita Kesäseuraradion ja internetin kautta mahdollisimman laajasti.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistouutisia – 16.10.2023

Maksuttoman opistovuoden takia hakijamäärät ovat kasvaneet.  Uusien asuntoloiden myötä tänä vuonna opiskelijoita on yhteensä 164, mikä on ennätysmäärä. Opiskelijamäärän lisäys toteutui luomalla sosiaali- ja terveysalan linjalle kaksi ryhmää. Opiskelijat ovat olleet tyytyväisiä. Kasvu tuo myös uusia tarpeita.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Tapahtumauutisia – 9.10.2023

Työryhmä kehittämään opistoseurojen puitteita ja palveluita. Ajankohta vakiintuu elokuulle.