Opiston uuden hevostallin avajaiset

17.2.2014

Perjantaina vietettiin opiston uuden hevostallin avajaisia. Nauhan leikkasi entinen opistolainen Linda Korva. Hän tuli yhdeksän vuotta sitten opistoon mukanaan kolme hevosta, joiden myötä opiston hevostoiminta virisi uudelleen kymmenien vuosien tauon jälkeen. Avajaisissa Mikko Kinnunen muisteli hevosten tuloa opistolle. Tilaisuudessa kuultiin torvisoittoa ja kuorolaulua sekä nähtiin ratsastusnäytös. Pullakahvit päättivät leppoisan ja kodikkaan juhlan.

Linda leikkaa nauhan
Nauhan leikkasi Linda Korva
Juhlayleisöä
Juhlavieraita.
Pullakaffit
Kuva uuden tallin sisältä.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.