Opiston uuden hevostallin avajaiset

17.2.2014

Perjantaina vietettiin opiston uuden hevostallin avajaisia. Nauhan leikkasi entinen opistolainen Linda Korva. Hän tuli yhdeksän vuotta sitten opistoon mukanaan kolme hevosta, joiden myötä opiston hevostoiminta virisi uudelleen kymmenien vuosien tauon jälkeen. Avajaisissa Mikko Kinnunen muisteli hevosten tuloa opistolle. Tilaisuudessa kuultiin torvisoittoa ja kuorolaulua sekä nähtiin ratsastusnäytös. Pullakahvit päättivät leppoisan ja kodikkaan juhlan.

Linda leikkaa nauhan
Nauhan leikkasi Linda Korva
Juhlayleisöä
Juhlavieraita.
Pullakaffit
Kuva uuden tallin sisältä.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.