Opistolta valmistui uusia koulunkäyntiavustajia

25.5.2015
Kaiton lukuvuoden 2014-2015 opiskelijta vasemmalta oikealle Hannele Kivelä, Aila Jokitalo, Merja Alanen, Otto Wirpi, Elina Linna ja Outi Muuttola. Kuvasta puuttuvat Anni-Maria Heikkilä ja Jaana Miettunen.
Kaiton lukuvuoden 2014-2015 opiskelijta vasemmalta oikealle Hannele Kivelä, Aila Jokitalo, Merja Alanen, Otto Wirpi, Elina Linna ja Outi Muuttola. Kuvasta puuttuvat Anni-Maria Heikkilä ja Jaana Miettunen.

 

Maanantaina vietettiin koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen päätösjuhlaa. Lämminhenkisessä juhlassa rehtori Mikko Kinnunen evästi valmistuvia avaamalla professori Lea Pulkkisen kymmmentä hyvän lapsuuden peruspilaria. ”Te olette niitä aikuisia, jotka huolehditte osaltanne siitä, että koulu on lapsilla ja nuorilla turvallinen paikka elää ja oppia.” Opiskelijan puheenvuorossa Outi Muuttola kertasi antoisan vuoden kohokohtia: ”Mieleenpainuvin muisto on se, kun pääsimme vierailemaan opiston erityislinjalaisten luona. Kiitos siitä mahdollisuudesta!” Tilaisuuden päätteeksi opiskelijat saivat todistuksen valmistavasta koulutuksesta.

Uusi ryhmä aloittaa opinnot elokuussa. Hakuaika koulutukseen on meneillään. Soveltuvuuskartoitus pidetään heinäkuussa.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.