Opistolta valmistui uusia koulunkäyntiavustajia

25.5.2015
Kaiton lukuvuoden 2014-2015 opiskelijta vasemmalta oikealle Hannele Kivelä, Aila Jokitalo, Merja Alanen, Otto Wirpi, Elina Linna ja Outi Muuttola. Kuvasta puuttuvat Anni-Maria Heikkilä ja Jaana Miettunen.
Kaiton lukuvuoden 2014-2015 opiskelijta vasemmalta oikealle Hannele Kivelä, Aila Jokitalo, Merja Alanen, Otto Wirpi, Elina Linna ja Outi Muuttola. Kuvasta puuttuvat Anni-Maria Heikkilä ja Jaana Miettunen.

 

Maanantaina vietettiin koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen päätösjuhlaa. Lämminhenkisessä juhlassa rehtori Mikko Kinnunen evästi valmistuvia avaamalla professori Lea Pulkkisen kymmmentä hyvän lapsuuden peruspilaria. ”Te olette niitä aikuisia, jotka huolehditte osaltanne siitä, että koulu on lapsilla ja nuorilla turvallinen paikka elää ja oppia.” Opiskelijan puheenvuorossa Outi Muuttola kertasi antoisan vuoden kohokohtia: ”Mieleenpainuvin muisto on se, kun pääsimme vierailemaan opiston erityislinjalaisten luona. Kiitos siitä mahdollisuudesta!” Tilaisuuden päätteeksi opiskelijat saivat todistuksen valmistavasta koulutuksesta.

Uusi ryhmä aloittaa opinnot elokuussa. Hakuaika koulutukseen on meneillään. Soveltuvuuskartoitus pidetään heinäkuussa.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.