Opistolle rakennetaan uusi asuntola

14.7.2015

Opiston juhlaseuroissa oli noin 15 000 alueella asunutta seuravierasta. Heidän lisäkseen lauantaina ja sunnuntaina kävi
tuhansia päiväkävijöitä. Juhlanäyttelyssä vieraili paljon väkeä. Suurkuorossa lauloi yli 600 opistolaista. Reisjärven opisto kiittää kaikkia opistoa muistaneita ja kaikkia seuravieraita ja järjestelyvastuussa olleita ikimuistoisista juhlaseuroista.

Opiston johtokunta päätti maakunnallisten opistoseurojen yhteydessä pitämässään kesäkokouksessa purkaa Anttilan asuntolan sisäilmaongelmien vuoksi. Anttila on 50-vuotias opiston vanhin asuntola. Johtokunta päätti rakentaa uuden asuntolarivitalon Anttilan ja juhannusviikolla tulipalossa tuhoutuneen Elsalan asuntolan tilalle. Tulipalo syttyi asuntolan jääkaappi-pakastimesta. Asuntolat ovat saaneet nimensä Antti ja Elsa Räisälän mukaan.

Lue tai kuuntele opistokuulumiset »

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.